sadep12 Üye Samsung star daki gibi diyor arkadaş herhalde. Telefonun ana ekranına sağ kaydırdıgında bir menu ortada ana menu solda ise başka bir menu. N97 de bende görmüştüm.Ama 2 menu vardı sadece.
Samsung star daki gibi diyor arkadaş herhalde. Telefonun ana ekranına sağ kaydırdıgında bir menu ortada ana menu solda ise başka bir menu. N97 de bende görmüştüm.Ama 2 menu vardı sadece.
esas_cocuk Üye techno_esh' Alıntı: yapılacak bir şeyler bulunur Genişletmek için tıkla ... sen yapılacak şeyi bul ben sana bölmeyi öğreticem... )
techno_esh' Alıntı: yapılacak bir şeyler bulunur Genişletmek için tıkla ... sen yapılacak şeyi bul ben sana bölmeyi öğreticem... )
dadasaktas Üye dostum bölerek biresim çekmek isterim ben bu kamera olayının en büyük etkenini ekranın büyük olmasıyla alakalı olduğunu düşünüyorum
dostum bölerek biresim çekmek isterim ben bu kamera olayının en büyük etkenini ekranın büyük olmasıyla alakalı olduğunu düşünüyorum
techno_esh Üye Konu Sahibi dadasaktas' Alıntı: dostum bölerek biresim çekmek isterim ben bu kamera olayının en büyük etkenini ekranın büyük olmasıyla alakalı olduğunu düşünüyorum Genişletmek için tıkla ... kamera sorunu daha çok yazınımsal normalde donanımındabir sorun yok
dadasaktas' Alıntı: dostum bölerek biresim çekmek isterim ben bu kamera olayının en büyük etkenini ekranın büyük olmasıyla alakalı olduğunu düşünüyorum Genişletmek için tıkla ... kamera sorunu daha çok yazınımsal normalde donanımındabir sorun yok
esren090 Üye N97 de mevcut aynı anda ıkı ıslem yapabılıyorsun super bsy kendımde 5800 kullanıyorum ıkıye bolme programının bulunacagını pek sanmıyorum
N97 de mevcut aynı anda ıkı ıslem yapabılıyorsun super bsy kendımde 5800 kullanıyorum ıkıye bolme programının bulunacagını pek sanmıyorum
kontrabasist Üye nasıl bölünür bir balta ya da satır alınır ondan önce 5800'ın ortasına cetvel yardımıyla çizgi çekilir ve hassasiyetle vurulur al sana iki tane ekran=)=)
nasıl bölünür bir balta ya da satır alınır ondan önce 5800'ın ortasına cetvel yardımıyla çizgi çekilir ve hassasiyetle vurulur al sana iki tane ekran=)=)