5800 ekran sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

biyonik61

Üye
    Konu Sahibi
5800 ekran sorunu
arkadalar 3 ay önce telefona v60 sürümünü telefonun kendi güncelleme özelligini kullanarak versiyonu yükledim son zamanlarda özellikle aşırı soguk havalarda telefonun renkleri birbirine karışmaya başladı tuş kilidini acınca renkler birbirine giriyor bir süre sonra kendiliginden düzeliyor. galiba bu sorun bu telefon için genel bir sorunmuş telefonun garantisininde biteli 1 ay oldu anlıyacagınız tamr durumunda cebimden yaptıracagım acaba bu soruna güncellememi neden oldu nokia software updater programının son sürümünde mevcut yazılımı tekrar güncelle secenegi yok telefonu tam anlamıyla güncellemek istiyorum bunun çözümü nedir acaba bu arada ekranı degiştirmek zorunda kalsam nekadar masrafı olur bilgisi olan yardımcı olabilirmi...

AndroidOne

AndroidOne

Üye
garanti yapar onu ver gitsin garantiye :oke:

AndroidOne

AndroidOne

Üye
o zaman para vercen kardeş yapcak bişey yok.

HakaN-06

HakaN-06

Üye
Aynı sorun benim başımada geldi.Servise verdim ekranı değişti şuan sorun yok. Ama senin garantin bitmiş telefoncuya versen ekran değişecek ve en az 100 lira masraf çıkacak. Zaten ekran her türlü değişecek, telefoncuya gitmeden şu yöntemi bir dene derim.

biyonik61

Üye
    Konu Sahibi
Aynı sorun benim başımada geldi.Servise verdim ekranı değişti şuan sorun yok. Ama senin garantin bitmiş telefoncuya versen ekran değişecek ve en az 100 lira masraf çıkacak. Zaten ekran her türlü değişecek, telefoncuya gitmeden şu yöntemi bir dene derim.

sagol dostun deniyecegim bu arada neden nokia software updater ile yazılımın aynısını yükleyemiyorum eski sürümlerde bu özellik vardı

HakaN-06

HakaN-06

Üye
Valla ben bir kere Nokia Software Updaterle yazılım atmayı denedim kafayı yiyordum. Sonra forumdan arkadaşlar sağolsun jafla flash atmayı öğrendim. 5800'ın varsa bence sende jafı öğrenmelisin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...