5800 ekran ısınması

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
osnakli

osnakli

Üye
    Konu Sahibi
5800 ekran ısınması
arkdaşlar 25 gün önce yeşil(arama tuşu) tuşun çalışaması üzreine telefonumu genpa bayisine teslim etmiştim.1 gün sonra ugradıdığımda ekranı arızalı değişmesi için yurt dışından ekran bekliyoruz dediler.neyse ki 10 gün sonra telefonum yapıldı ve ben telefonu garantiden aldım.
şimdi telefonumun ekranı aşırı derecede ısınıyor.abartmıyorum yüzüme dokunduğuzu zamn ekranın ne kadar sıcak oldugunu hissedebiliyorum.ayrıca ekranı sürekli kararıyor ve wlan'dan nete bağlandığım zman ekran öylece kalıyor ve bişey yapamıyorum.ayrıca sensör tam bi işkence oldu...ekranı ben döndürmeden kendi dönüyor ve bu durum sensörü kapatana kadar düzelmiyor.telefonumda nımbuzz ve iş bankası cep anahtar dışında hiç bir uygulama yüklü değil.3 sefer fabrika ayarlarına döndürmeme ve hard format atmama rağmen telefondaki sorun düzelmedi.
not:50.versiyon yüklü geldi garantiden
ne yapmam gerektiğini arkadaşlar yazarsa sevinirim.birde ben bu garanti olayını trabzondayken yaşamıştım.şimdi artvinin bi köyündeyim.acaba aynı yere yani genpaya telefonumun sorunlarını bi yere not edip ptt kargoyla ya da normal bi kargo şirketiyle gönderebilirmiyim.yardımcı oalcak arkdaşlara şimdiden teşekkürler

celibar

celibar

Üye
nerde olursan ol en yakın genpa bayiisine telefonu faturası ile birlikte gönderebilirsin.sonuçta aynı mağazanın şubesi...

osnakli

osnakli

Üye
    Konu Sahibi
nerde olursan ol en yakın genpa bayiisine telefonu faturası ile birlikte gönderebilirsin.sonuçta aynı mağazanın şubesi...
fatura olmadan yollyamazmıyım(fatura var da genede soruyorum) çünkü trabzonda fatura olmadan vermişdim...
cevap içinde teşekkürler

durakmehmet

Üye
kardeşlerim bozuk telefon aldıysanız tabi ısınır bendede aynısı var sorun yok sorun var yazıp milletin kafasnı karıştırmayın lütfen

osnakli

osnakli

Üye
    Konu Sahibi
kimin kafasını karıştırdı anlamadım ki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt