5800 ekran gelmiyor lütfen çok acilll aşırı lütfen

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
*-king-*

*-king-*

Üye
    Konu Sahibi
5800 ekran gelmiyor lütfen çok acilll aşırı lütfen
arkadaşllar acıl yardım ben telefonu hacklıyodum daha önceden hacklemıstım galıba tekrar taktım gibi bıdaha hackledım bitti diyo restart phone yazıyo telefonun yanlarında mor mor seyler cıktı beyaz ekran geldı bı daha aynı seyler cıktı sonra cektım usb den telefonu bastım power tuşuna titredi telefon siyah ekranda kaldı hiç bi görüntü yok lütfen yardım cok acılllll:ağlarım::ağlarım::ağlarım::vur:vur:vur

'Patron

'Patron

Üye
arkadaşllar acıl yardım ben telefonu hacklıyodum daha önceden hacklemıstım galıba tekrar taktım gibi bıdaha hackledım bitti diyo restart phone yazıyo telefonun yanlarında mor mor seyler cıktı beyaz ekran geldı bı daha aynı seyler cıktı sonra cektım usb den telefonu bastım power tuşuna titredi telefon siyah ekranda kaldı hiç bi görüntü yok lütfen yardım cok acılllll:ağlarım::ağlarım::ağlarım::vur:vur:vur
usbden çekilirmi ya naptın. hard format at baska sansın yok

PhoenixGuard

PhoenixGuard

Üye
Öncelikle Korkman Gereken Birşey Yok Telefonuna Birşey Olmaz Düzeltilebilir, Kullandığın Firmware'in Dosyalarını JAF ile Offline Modu Seçip Bastan Telefonuna Yükle.

geneluye

geneluye

Üye
telefonu neden bilgisayardan hackledin ki HelloOx2.11 5800 desteklemiyor mu? hem hacklemişsin daha ne hackliyon? xD

mangdaşire

mangdaşire

Üye
ölü flash atacaksın.eger telefon dirilirse tavsiyem helloox veya just hack it ile hacklemen.

hunter41

hunter41

Üye
servise niye verdin cfw atarsan garanti kapsamı dışında kalır telefonun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt