arkadaşlar onu çıkartıp düz çizgisiz olanından alıp kullana bilirsiniz ben öyle yapıyorum hem rahatsız olmuyorum hemde sorun yaşamıyorum telefoncularda bulunuyor 5 10 lira bişey
bende de daha önce 5 Tl lik olanlarından vardı ama zamanla çizilmeler oldu vede hava kabarcıkları oluştu yer yer üzerinde bende çıkardım attım onu , invisibleSHIELD var 20 Tl falan fiyatı bundan aldım ve taktım tek kelimeyle harika diyebilirirmn , ısı ile dağıldığından ekrana tam uyum sağlıyor vede ekranda zerre kadar farkedilmiyor + olarak ömür boyu garanti verdiler çiziilme vs. yapmıyor bence her ay 5 tl lik adi koruyuculardan alıp kullanıp atacaklarına bi kere invisibleSHIELD alın ömür boyu rahat edin yalnız uygulaması baya zor eliniz yatkınsa sorun yok ama el beceriniz yoksa anca 2 kişi takabilirsiniz
ya tlefona o kadar para vermiş millet illaki kullanmak zorunda kalırlar ama rahatça çıkarabilirsiniz ben daha elime ilk aldığımda çıkardım 5 aydır tek çizik yok ama koruma kılıfı almanızı tavsiye ederim disk cache gibi
Bu kadar görgüsüzce incelemeye gerek yok aldığım gibi çıkardım ben adam gibi kullanılırsa çizilmiyo ekran zaten üstünde plastik esneyen bi tabaka var onuda sordum 30 lira dediler kolay kolayda çizilmezmiş saten öle nasıl kullanıyonuz helal olsun size valla )
ben filmi çıkaralı 6ay fln oldu çizilmelerde oluşunca sade 1 film aldım 4tl ye telfncudan bence sizde byle yapın
--------------- Ekleme ---------------
ben çizgili filmi çıkaralı 7 ay oldu we çizilmeler oluşuyo yawaş yawaş .hemen gdip telefoncudan film aldım sade we ince 4tl ye bence riske grmeden gdp alın sizde
Alemsiniz. Eskiden yeni alınan arabaların koltuklarının üzerinde naylonlar olurdu, müşteriye ulaşana kadar kirlenmesin diye. Bazı sivri zekalılar bu naylonları çıkarmazlardı bir süre daha kirlenmesin diye ama terletirdi naylonlar, hava geçirmezdi. Kirlenmesin yeter ki, ben rahatsız olarak kullanırım mantığı. O üzeri desenli jelatin var ve siz net göremediğiniz halde sırf çizilmesin diye çıkarmıyorsunuz, garip. Net görüp tadını, o hazzı alayım da mikro çizikler olsun ne yapayım...