5800 ekran dalgalanma/karıncalanma/bulanıklık

Sponsorlu Bağlantılar

C@RPe_DieM5484

C@RPe_DieM5484

Üye
    Konu Sahibi
5800 ekran dalgalanma/karıncalanma/bulanıklık
arkadaşlar telefonumda jaf ile yazılım yukledıkten sonra ekran normalde çalışıyor fakat otomatık tuş kilidine geçtiği zaman ekran sankı yayın gıtmiş gibi dalgalanma , karınclanma felan tuhaf oluyo ne yapmam lazım acil yardım lütfen rica ediyorum:hmmm

yuXeXescaner

yuXeXescaner

Üye
hard format.. yazılımdan sonra yazılım oturması için hard format..

C@RPe_DieM5484

C@RPe_DieM5484

Üye
    Konu Sahibi
yaptım kardeşimama yıne yok defalarca attım hatta tekrardan yanlışlık yapmışımdır dıye yazılım attım ama yıne aynı yıne ayn

--------------- Ekleme ---------------

bu arada ımzan nıyıymış
aldım telf hakkı için para ödemem ddeğilmi :)

yuXeXescaner

yuXeXescaner

Üye
Yo yoo ne haddime para fln.
Servise bi götürüsen iyi olur. Forumda telefonun sorunlarını okudukça rüyalarıma girmeye başladı, suya düşüyor, üstünden araba geçiyor, ekranı çatlıyor rüyadaaa..

C@RPe_DieM5484

C@RPe_DieM5484

Üye
    Konu Sahibi
ayne yaaaa çok güzel telefon çok özellikli ama nedendır bılmıyorum bunun başına gelen pişmiş tvuğun başına gelmıyo

Mustafa1300

Mustafa1300

Üye
başka frimware bbul tekrar yükle yazılımı

C@RPe_DieM5484

C@RPe_DieM5484

Üye
    Konu Sahibi
ok denıyorum saol kardeşim bakalım bu sefer olacakmı

C@RPe_DieM5484

C@RPe_DieM5484

Üye
    Konu Sahibi
olmadı arkaaslar ne yaptıysam olmadı yenı yazılım hacklı denedım olmadı , normal fw denedım oolmadı yapmadığım şey kalmadı bende bugun nokia shop a gittiim servise verdim teli ama enteresan bı durum genekllıkle çoğunuzun başına gelmiştir haftalardır benı delı eden o arıza nokia shopa 100 metre kala kesıldı çıldırmamak içten değğil iyi olacak hasta doktorun ayağına gelırmiş yaa o misal :))) bakalım bugün verdik servise servis formunda şöyle yazıyo ,(( müşteri şikayeti oolarak dokunmatık çalışmıyor , tuş kilidinden sonra ekranda kasma oluyo ekranda çzgiler oluşuyor , ön cam ve kapak deforme olmuş değişecek ))

--------------- Ekleme ---------------

sizce nasıl bi işlem uygularlar veya ne kadar sağlıklı oolur başına gelen varsa bılgılendırmesı açısından soruyorum yardımcı olursanız sevınırım

Red.Eye.

Red.Eye.

Üye
geçmiş olsun

C@RPe_DieM5484

C@RPe_DieM5484

Üye
    Konu Sahibi
saolun

saim600

Üye
aynı sorun bendede vardı o yüzden telefon 1 sene falan yattı evde bozuk diye sonra 58 00 için çıkan son güncellemeyi kurdum normale döndü *#0000# yapıp güncelliyorsun kolay gelsin

SilentOne

SilentOne

Üye
tel gitti telefonunu en vayi çesit parçalayacaklar :D

quest2

Üye
bu sorun genellikle telefon bataryasinda olan sorunla birlikte oluyor.. sistemsel degil donanimsal bir sorun.. o da bataryadan kaynaklaniyor.. sarj yaparken dene ayni sorun olacak mi...

C@RPe_DieM5484

C@RPe_DieM5484

Üye
    Konu Sahibi
valla denemdiğim şey kalmadı arkadaşlar dedıklerınızı hepsını yaptım aslında aklıma geldı son yazılım da zaten son yazılımı kurulu olduğu için olmadı yanı 50,0,005 kurulu , bende dedım kı versiyon 40,0,001 e döneyim ondan sonra tekrardan 50,0,005 ı kurarım sorun belkı ortadanm kalkar ama sıstem eskı versıyonu kurmamı engelledı bende servıse verdım arkadaslar aslında quest2 arkadasımızın söylediği mantıklı gibi gelıyo telefonun ba-taryası o kadar çok ısınıyodukı korkuyodum bazen elımde patlayacak he bu durum sadece internete saatlerce bağlıyken bi anlamda iyi oldu servise verdım ön camını kapağını felan bi değişsin ler öyle talımat verdım inşallah değişirler :D

C@RPe_DieM5484

C@RPe_DieM5484

Üye
    Konu Sahibi
sonunda geldi arkadaşlar telefon içinden bi parça değişmiş ama ne olduğu konusunda bılgı verılmedı servis kağıdındada yazmıyo sır gıbı valla anlayamadım ben :)

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Düzeldimi sorun yok yani şimdi? donanımsal bir problemmiş o zaman

manialog

manialog

Üye
sonunda geldi arkadaşlar telefon içinden bi parça değişmiş ama ne olduğu konusunda bılgı verılmedı servis kağıdındada yazmıyo sır gıbı valla anlayamadım ben :)
aynı sorun bende de olmaya basladı kullanıcı hatası nı saydılar yoksa ücretsiz mi yaptılar kullanıcı hatası ise kaça patladı bilgilendirir misin

Üst Alt