5800 ekran çizgi çizgi renk renk

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

offlineman

Üye
    Konu Sahibi
5800 ekran çizgi çizgi renk renk
Arkadaşlar 5800 Black telefonum son 3 haftadır renkleri birbirine giriyor. Tuş kilidini bir kaç sefer açıp kapatmadan da düzelmiyor. Hard format dediler hard format attım. Arkadaşlar birde ben 1 ay önce ekran kablom koptu diye Genpada ekranı degıstırmıstım. [Garanti dışı] Eski ekranımda böyle bir sorunum yoktu.

Nedeni ve çözümü nedir bilen arkadaşların yardımını bekliyorum. Telefona hard formatta attım ama sorun aynen devam ediyor. Yalnız telefonu kullanırken böyle sorun yok. Ama bırakıp bir kaç dakika sonra tuş kilidini açınca yine aynı oluyor.

Turkcell den almıştım. Şimdi ben buraya gidip geri versem tekrar yollasar sızce para alırlarmı ?? bu arada garantısı bıttı. 1 aylık ekran nasıl böyle olur ? akıl sır ermıyor ne bıcım bır iştir ?

manialog

manialog

Üye
formatla falan uğraşma zaten forumda iyiki bir format öğrenmiş millet başka birşey yazılmıyor sorun ekrandan kaynaklı aynısı benim de başıma geldi serviste ekranı değiştirdiler bir daha olmadı teleservise gönder gitsin

mangdaşire

mangdaşire

Üye
Tek çözüm servis.o sorun bendede var.servise verecem ama cfw yüklü olduğu için veremiyorum.

HakaN-06

HakaN-06

Üye
aynısı bendede var çizgi çizgi ekran geliyor tuş kilidi etkinken. Yazılımsal deyip format attım düzelmedi. Aslında kullanıma bir zararı yok ama genede boş bir zamanımda kvkya yollamayı düşünüyorum

Masha

Masha

Üye
Nokia'nın işine kimsenin aklı ermiyor. Çok düşürdüler kendilerini.

HakaN-06

HakaN-06

Üye
KVKya göndersem ne kadar zamanda gelir cihaz?

anılbaran

anılbaran

Üye
kvk ya yollla en garanti firması bence 3 haftada gelir

technoshark

technoshark

Üye
doğal olarak orjinalinden farklı birşey yüklü ise servis garanti dışında müdahale eder.. buda onların işine geliyor tabiki

trecool

trecool

Üye
aynısı bizim bi arkadasa olmuştu heralde çogunda var bu sorun ekranın değişmesi lazım garantisi varsa servise ver hiç uğraşma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt