5800 EKRAN bakın..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
muron70

muron70

Üye
    Konu Sahibi
5800 EKRAN bakın..
arkadaşlar ekrana yandan bakınca bazı yerlerinde tırnak göcüntüleri gibi bisiler var acaba bu ekrandaki bantındamıdır yoksa ekran mı göçmüştür bide bu bantın yenisini yapıştıran var mı orjinali çizgili oldugundan ekran gözükmüyor...

Kingmortall

Kingmortall

Üye
en kolay yolu format at olmassa garantiye wer yoksa telefoncuda yaptır ama ekran da gitmiş olabilir

muron70

muron70

Üye
    Konu Sahibi
bende anlamadım ne alaka format herşeye format at yazıyolar...baska bisi yoq...

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
kardeşim benim telefonda da öyleydi hatta ekranın sağ üst tarafında elimi sürünce bir çıkıntı var gibiydi..normal yani..

Progressivity

Progressivity

Üye
tam olarak anlamadım ben olayı istersen bir fotoğrafını çek sorunlu yeri işaretle öyle yardımcı olmaya çalışalım

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
petrucci82

petrucci82

Üye
evet telefonun ekranının üzerinde bastırarakl elinizi gezdirin üst kısmaın sona doğru bir çıkıntı oluyor..birde kırmızı tuş havada yanındaki beyaz tuş biraz aşağıda yeşil tuş daha da aşağıda..tek kameram bu olduğu için resim çekemiyorum

golge9

golge9

Üye
sorunu anladım ekranın arkdasındakı kameranın capı buyuk oldugundan ekranın ıckıntı yapmasına yol acıyor duzeltılemez..

Cs***MaN

Cs***MaN

Üye
evet telefonun ekranının üzerinde bastırarakl elinizi gezdirin üst kısmaın sona doğru bir çıkıntı oluyor..birde kırmızı tuş havada yanındaki beyaz tuş biraz aşağıda yeşil tuş daha da aşağıda..tek kameram bu olduğu için resim çekemiyorum

Bende tuşlar aynı hizada....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt