5800 [ekran altı tozlanma]

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
z3mh3r1

z3mh3r1

Üye
    Konu Sahibi
5800 [ekran altı tozlanma]
Bir süre önce telefonla denize girmiştim telefon şuan sorunsuz çalışıyor fakat ekranın alt bölümüne nokta nokta toz gibi kumlar girmiş bunları nasıl temizlerim yada temizletirim ? :) ilk başta bana dert olmuyordu ama yeni yeni dikkatimi çekip sıkıntı olmaya başladı bana bunları temizlemem yada temizletmem mümkün mü?

cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

baranas

Üye
Ön kağağın çıkarılması bikaç yerde vardı bi bak istersen yardımcı olur

• Beğen
Tepkiler: z3mh3r1
ALpWaR24

ALpWaR24

Üye
git teefoncuya yapsın kendinde yaparsın içini açman lazım biraz sert olursan bi kablo koparırsan dokunmatik gidebilir dikkatli ol

• Beğen
Tepkiler: z3mh3r1
Méc~

Méc~

Üye
Kabloları kopartman içın tel e tornavidayla dalman lazm ama yinede kum kaçan tek yer ekranın altı olmayabilir bi telefoncuya göster...

z3mh3r1

z3mh3r1

Üye
    Konu Sahibi
Kabloları kopartman içın tel e tornavidayla dalman lazm ama yinede kum kaçan tek yer ekranın altı olmayabilir bi telefoncuya göster...

baya süre oldu sorunsuz kullanıyorum işte bu toz gibi görünen kumlar beni rahatsız ediyor bi :D
ama ön kapağını kendim çıkarabilceğimi düşünmüyorum zaten birde herhangi bir telefoncuda bunu yaptırsam telefon garanti kapsamı dışına çıkar mı ?

SilentOne

SilentOne

Üye
garantisi varsa nokia care merkezlerinde birine götür orada hallederler

262626123

262626123

Üye
nokia car bir nokia shoptur yani . orada alırar telini eğer garantin varsa (nokia tarafından karşılanan) bedavadan yaparlar ama eğer garantin yoksa basarlar parayı . :) Geçmiş olsun şimdiden :)

Joker.

Joker.

Üye
nokia shop mu öyle bayimi var adı öylemi

PremiumWork

PremiumWork

Üye
benim arkadasin c5-03 öle sorun var sökmeye kokuyoruz ne yapacagiz ekranin kenarlarında tozlar gözüküo silinmiyorda.

----------Eklendi @ 01:17:33 ---------- Yazıldı @ 01:17:12 ----------

Garantisi 1 yıl flen var rahat netcez ya

ChatLaqqCocuk

ChatLaqqCocuk

Üye
Sağ Üst KöşeDe Biraz aÇıkLık War Ordan Sökmeye BaşLa KardŞim Fakat Ahizenin KobLusuna Dikkat Et koLay qeLsin :)

PremiumWork

PremiumWork

Üye
5800 Verene C5-03 Temiz 2 aylık elden verilir türkiye içi her yerden...

Symbianize

Symbianize

Üye
5800 xm de ne tornavidası bak pena yada kalemi al kilit kaydırma tuşunun ordan bastır yukarı doğru çıt etcek sonra alta doğru devam et sonra soluda yap ama üste baya özen göster dokunmatik panel kablosu var orda

bthn_997

bthn_997

Üye
ben gittim nokia care'e, ben bişey bilmem bunu istanbula yollamayı bilirim diyor çalışanlar :(

orukm

orukm

Üye
5800 xm de ne tornavidası bak pena yada kalemi al kilit kaydırma tuşunun ordan bastır yukarı doğru çıt etcek sonra alta doğru devam et sonra soluda yap ama üste baya özen göster dokunmatik panel kablosu var orda
Teşekkürler faydalı bilgi için:)

CilginTurk1

CilginTurk1

Üye
Beyler bende c5-03 kullanıyorum ve ekran altı tozlanma var.Bir kez yolladım servise sadece ıcını temızlediler gene tozlandı ben ne yapabilirim.Aynı arkadasın dedegi gibi kum gıbı fakat ben denıze gırmedim bunla :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt