umurcanvrl
Üye
5800 durum logoları orjinal duvar kağıtlarını vs ... YAnlışlıkla Sildim :(
Arkadaşlar ben telimdeki (5800) daki durum logoları orjinal duvar kağıtlarını E: diskinden kaldırıp C: diskine taşıdım (yani telin hafızasına) fakat ben bunların orada olduğunu unutup
telefona hard format attım
ve tabi doğal olarak o resimler duvar kağıtları durum logoları falan hepsi silindi. 5800rı olan arkadaşlara rica etsem istediğim şeyleri ripleyip bana upload edebilirlermi lütfen ok rica ediyorum ...
İstediğim öğeler,
Durum Logoları (Contacts Log) HAfıza kartını pc ye taktığınızda ımages klasörünün içindeki Presence Klasörü Yani
Duvar Kağıtları (backgraunds)
isteğinize bağlı olarak diğer telefonda ilk başta hafıza kartıyla gelen diğer öğeleride yollayabilirsiniz
yardımlarınız için şimdiden çok teşekkürler....
telefona hard format attım
ve tabi doğal olarak o resimler duvar kağıtları durum logoları falan hepsi silindi. 5800rı olan arkadaşlara rica etsem istediğim şeyleri ripleyip bana upload edebilirlermi lütfen ok rica ediyorum ...İstediğim öğeler,
Durum Logoları (Contacts Log) HAfıza kartını pc ye taktığınızda ımages klasörünün içindeki Presence Klasörü Yani
Duvar Kağıtları (backgraunds)
isteğinize bağlı olarak diğer telefonda ilk başta hafıza kartıyla gelen diğer öğeleride yollayabilirsiniz
yardımlarınız için şimdiden çok teşekkürler....

abuk subuk programlar yükledim sonra tel kasmaya başladı ztn soğudum bide üstüne üstlük ekranı yatay dikey çevirme sensörü algılamaama Başladı programları yani donanımsal sorun yok bende çareyi hard formatta buldum