5800 dokunmatik sorunu lütfen yardım edin

Sponsorlu Bağlantılar

forever5800

forever5800

Üye
    Konu Sahibi
5800 dokunmatik sorunu lütfen yardım edin
arkadaşlar ben 5800 kullanıcısıyım telefonumda dokunmatik gidip geliyor mesela telefon kısmında 3 tuşuna dokunuyorum 9 algılıyor menüye giriyorum galeriye dokunuyorum ayarlara giriyor bazen hiç algılamıyor bazende hiç sorun çıkarmıyor ne yapmam lazım şimdiden teşekkürler

ca_sus

Üye
kardeş kalibrasyon ayarlarından yapabilirsin ayarlar+telefon+dokunma girişi+en altta kalibrasyon diyor o yuvarlakların içine düzgün dokun tamamdır

futbol123

futbol123

Üye
garantisi varmı anlaşılan dokunmatik bozulmuş

forever5800

forever5800

Üye
    Konu Sahibi
kardeş kalibrasyon ayarlarından yapabilirsin ayarlar+telefon+dokunma girişi+en altta kalibrasyon diyor o yuvarlakların içine düzgün dokun tamamdır

kardeş birçok kez yaptım ama fayda etmiyor teli biçimlendirdim olmadı eski ayarlara geri döndürdüm olmadı ne yapacağımı bilmiyorum

--------------- Ekleme ---------------

garantisi varmı anlaşılan dokunmatik bozulmuş

garantisi var ama belki problemi çözerim diye vermiyorum

ozanazy

ozanazy

Üye
Çözemezsin boşver servise ver gitsin. Panel değişebilir.

Bozo46

Üye
kardeş birçok kez yaptım ama fayda etmiyor teli biçimlendirdim olmadı eski ayarlara geri döndürdüm olmadı ne yapacağımı bilmiyorum

garantisi var ama belki problemi çözerim diye vermiyorum

Evet çözemezsiniz bu telefonu ben telefonculara bile güvenipte tamir et diye vermem..arkadaşımin 5800ida bozulmus ekranı gidip geliyordu garantiye gönderdi ve 1 ay içinde sıfır aldığı gibi geldi telefon..garantiye gidince sadece arızalı yeri yapmıyorlar telefonu baştan sona gözden geçirip yeniliyorlar adeta..mutlaka garantiye göndermelisiniz bi an önce

ozanazy

ozanazy

Üye
Aynen arkadaşın dediği gibi servise verirken bütün sıkıntıları say rds çalışmıyo de telefon kendini resetliyo de sadece dokunmatik olarak gönderme gitmişken hepsi yapılsın tek tek vermek yerine komple bakıma girmiş olur telefon.

anisti

anisti

Üye
bencede bütün şikayetlerini söyle tam bir bakım yapsınlar

ca_sus

Üye
o zaman arkadaşlarında dediği gibi sevise ver kardeş hiç uğraşma en fazla 3 hafta beklersin

forever5800

forever5800

Üye
    Konu Sahibi
hepinize teşekkür ederim arkadaşlar en iyisi servise vermek sağ olun

kace5

kace5

Üye
arkadaşlar peki ben ne yapabilirm :D konu açacaktım ama bu konu benim problemime biraz benziyor.. benim 5800'ımdada benzer bi problem var.. nokianın kendi servisine götürdüm dokunmatikte problem yok değişmiyecek dediler software gibi bişe yüklencek dediler.. telefon gitti geldi problem çözülmüştü ancak tekrar patlak verdi.. telefonun dokunmatiği açılır açılmaz bir kerelik çalışıyor sonra başka tıklanmıyor.. tuş kilidini kapatıp açıyorum tıkladığımda sanal tuş takılı kalıyor.. (garantisi yok).. hepinize teşekkürler.. :)

arkadaşlar konuyla ilgilenirmisiniz lütfen?

kace5

kace5

Üye
@@@güncel

ö.m.g

Üye
arkadaşlar aynı sorun bende'de war dokunmatk problemi fakat garantisi yok sizce nekadar masraf yaparm

Üst Alt