5800 Dokunmatik Problemi(Alarm+Gelen Çağrı) ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
38_hayalet_58

38_hayalet_58

Üye
    Konu Sahibi
5800 Dokunmatik Problemi(Alarm+Gelen Çağrı) ?
Değerli Maxicep üyeleri merhabalar 5800 sorun!!!! size şöyle anlatayım:
1-Çağrı geldiğinde çağrıyı dokunmatik ekran ile ne yanıtlayabiliyorsun ne de rededebiliyorsun..
2-Aynı şekilde alarm çaldığı zaman alarmı susturamıyorsun..
3-Konuşma esnasında numara çevirmek gerekirse çeviremiyorsun..
Bunları tek bir şekilde yapabiliyorum o da yandaki tuş kilidini bi kez açtıktan sonra yukarıdaki yapılmayanların hepsi yapılıyor.... :allalla: Sakın ama sakın koruyucu film var mı die sormayın yok güncelleme de yaptım 8 saat araştırma da yaptım belki bana yardımcı olacak biri çıkar :vur:vur:vur

----------Eklendi @ 08:22:36 ---------- Yazıldı @ 08:12:30 ----------

Ayrıca arkadaşlar yazmayı unutmuşum hard format soft formatta atılmıştır ama düzelme yok:off:

pRime.

pRime.

Üye
Dostum sorununu buraya yazarsan daha çok yardım alabilirsin. www.maxicep.com/symbian-s60v5-cihaz-destek/

• Beğen
Tepkiler: 38_hayalet_58

nonamex

Üye
Alarmı kapatmak ve gelen çağrıyı yanıtlamak için o yönde sürükleme yapmanız lazım

uribaju

uribaju

Üye
sorununu anlayamadım ekran koruyucu modundayken saydıgın maddeleri yapmak mı ıstıyorsun?

• Beğen
tufanaksoy

tufanaksoy

Üye
nokianın kendi sitesi üzerinden yapılan güncellemeler sonuç vermeyebiliyor..bunu bana servis söyledi..yakınlarda clubnokia varsa bide onlar güncelleme yapsın..sorunun yüksek ihtimalle çözülecektir..

• Beğen
38_hayalet_58

38_hayalet_58

Üye
    Konu Sahibi
nokianın kendi sitesi üzerinden yapılan güncellemeler sonuç vermeyebiliyor..bunu bana servis söyledi..yakınlarda clubnokia varsa bide onlar güncelleme yapsın..sorunun yüksek ihtimalle çözülecektir..

büyük bi ihtimalle ben de öle düşünüyorum :oke::hmmm

----------Eklendi @ 18:33:10 ---------- Yazıldı @ 18:29:04 ----------

sorununu anlayamadım ekran koruyucu modundayken saydıgın maddeleri yapmak mı ıstıyorsun?
telime çağrı geldiğinde kaydırarak ya da dokunarak çağrıyı yanıtlayamıyorum dokunma işlemi işe yaramıyor tuş kilitli gibi algılıyor telefon, tuş kilidini açıp kapayınca dokunma işlemi ile veya kaydırma işlemi ile yanıtlayabiliyorum gelen çağrıyı... büyük bi ihtimalle günclleme sorunu var çünkü teli güncelledikten sonra böle oldu...:vur

cepanokia

cepanokia

Üye
Arkadaşım geçmiş olsun öncelikle ..

Sorunun iki konudan kaynaklanabilir.. öncelikle yazılım olabilir... .serviste yazılım atılıp hafıza kartı olmadan denemelisin..

eger yine sonuc alınmaz ise dokunmatik panel değiştirilebilir.

Ancak garantili nokia 5800'lara sadece istanbul'da bakıldıgından dolayı en az 10 gün telefonundan ayrı kalabilirsin... :bigstar:

• Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt