Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
5800 dokunmatik kaydı sağ tarafa tıklamıyor YARDıM!!!
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
huseyinekrem
Üye
Konu Sahibi
5800 dokunmatik kaydı sağ tarafa tıklamıyor YARDıM!!!
Belirttiğim gibi ekranın sağ tarafına tıklamıyor ancak 1 cm gerisinden oradaki şeylere tıklayabiliyorum bi bilen warmı
Rich4arD
Üye
Menü > Ayarlar > Telefon > Dokunma Girişinden en alttaki Dokunmatik ekran kalibrasyonunu yapmanı tavsiye ederim .
Sorununu tam anlayabilsem . Tıklamak istediğin yere tıklanmıyorda onun sol tarafına tıklayıncamı tıklanıyor ?
emr-erock
Üye
Kalibirasyon ayarlarını yapman gerek tıklamak istediğin yere tıklanmıyorsa başka bir yerlere tıkla illaki denk getirirsin...Olmadı tıklayamadın çok şekil bozmuşsun yapacak bişey yok..Telefonu tekrar flashlıyacaksın...
Kalibirasyon ayarlarını yapman gerek tıklamak istediğin yere tıklanmıyorsa başka bir yerlere tıkla illaki denk getirirsin...Olmadı tıklayamadın çok şekil bozmuşsun yapacak bişey yok..Telefonu tekrar flashlıyacaksın...
Flashlamak tekrar yazılım atmak yani.Ama sen Ne yap ne et oraya gir ekranın hertarafına tıkla denk getir arkadaşın dediği gibi olmazsa en son yazılım atarız...
Εthnic
Üye
bugun benimde basima geldi.. telefona format attim olmadi.. tam telefonu servise gondermeye karar vermisken ayarlardan dokunmatik ekran ayarlarini fark ettim.. evet tek care dokunmatik ekran kalibirasyonu ayarina girip o dort daireyi tam ortasindan isaretlemek....