5800 dokunmatik kaydı sağ tarafa tıklamıyor YARDıM!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
huseyinekrem

huseyinekrem

Üye
    Konu Sahibi
5800 dokunmatik kaydı sağ tarafa tıklamıyor YARDıM!!!
Belirttiğim gibi ekranın sağ tarafına tıklamıyor ancak 1 cm gerisinden oradaki şeylere tıklayabiliyorum bi bilen warmı
:vur:vur

Rich4arD

Rich4arD

Üye
Menü > Ayarlar > Telefon > Dokunma Girişinden en alttaki Dokunmatik ekran kalibrasyonunu yapmanı tavsiye ederim .

huseyinekrem

huseyinekrem

Üye
    Konu Sahibi
yapamıyorum işte sorun orda tıklamıyoki...

--------------- Ekleme ---------------

bir bilen yokmu????

Rich4arD

Rich4arD

Üye
yapamıyorum işte sorun orda tıklamıyoki...

--------------- Ekleme ---------------

bir bilen yokmu????

Sorununu tam anlayabilsem . Tıklamak istediğin yere tıklanmıyorda onun sol tarafına tıklayıncamı tıklanıyor ? :D

emr-erock

emr-erock

Üye
Kalibirasyon ayarlarını yapman gerek tıklamak istediğin yere tıklanmıyorsa başka bir yerlere tıkla illaki denk getirirsin...Olmadı tıklayamadın çok şekil bozmuşsun yapacak bişey yok..Telefonu tekrar flashlıyacaksın...

huseyinekrem

huseyinekrem

Üye
    Konu Sahibi
Kalibirasyon ayarlarını yapman gerek tıklamak istediğin yere tıklanmıyorsa başka bir yerlere tıkla illaki denk getirirsin...Olmadı tıklayamadın çok şekil bozmuşsun yapacak bişey yok..Telefonu tekrar flashlıyacaksın...

derdim aynen bu... Denk getirebilirsen oluyo.
Ve Flashlamak ne oluyo bi yardım:allalla::allalla::allalla:

Rich4arD

Rich4arD

Üye

Boşver sen şimdi flashlamayı . Sen dediğimizi yap . Oraya kadar giremiyormusun dokunmatigin yüzünden ? Denk getirmeye çalış gir oraya .

huseyinekrem

huseyinekrem

Üye
    Konu Sahibi
Cepten internete girdiğimde reklamlar çıkıyo ve kapat yazısıda o kısımda kalıyo yaww yapmayın bi yolu yokmu

emr-erock

emr-erock

Üye
Flashlamak tekrar yazılım atmak yani.Ama sen Ne yap ne et oraya gir ekranın hertarafına tıkla denk getir arkadaşın dediği gibi olmazsa en son yazılım atarız...

Εthnic

Εthnic

Üye
bugun benimde basima geldi.. telefona format attim olmadi.. tam telefonu servise gondermeye karar vermisken ayarlardan dokunmatik ekran ayarlarini fark ettim.. evet tek care dokunmatik ekran kalibirasyonu ayarina girip o dort daireyi tam ortasindan isaretlemek....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt