5800 dokunmatik ekran bozuldu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
-uninvited

-uninvited

Üye
    Konu Sahibi
5800 dokunmatik ekran bozuldu
arkadaşlar daha önce sadece ekranın belli bi bölgesi (alt tarafı) dokunduğumda işlemiyordu şimdi dokunmatik ekran hiç çalışmıyor neyapabilirim öneri ve yardımlarınızı bekliyorum

Samet.25

hard format atmayı dene yani şöyle yap Tel kapalı olarak kırmızı tuş+ yeşil tuş + kamera tuşu+açma kapama tuşuna basılı tutun.Pin ekranı gelene kadar bu tuşlardan parmaklarınızı çekmeyin.daha sonra ülke seçim ekranı gelirse;başarılı olarak hardformat atmış olacaksınız.

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Ekran koruyucu filmi söküp öyle bir deneme yapın. Gene çalışmaza dokunmatik panel arızalı demektir. Tamir ettirin gitsin.

-uninvited

-uninvited

Üye
    Konu Sahibi
garantiye verdim 3 hafta sonra gelir dediler bakalım

Samet.25

Hayirlisi olur insallah gelince olmassa hemen geri vermeni tavaiye ederim

theeternal

theeternal

Üye
yapmıslarmı?

finike_ru

finike_ru

Üye
benimde olmustu tamirci açtı. Ekranın altına 25 tl sıkışmıştı.çıkarttı oldu.

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
ekrana fazla baskı oluyosa bozulabilir

Topal Pire

Topal Pire

Üye
Ekran filmi kaymış olabilir. Teknik bir sorun en iyisini yapmışsın.

-uninvited

-uninvited

Üye
    Konu Sahibi
bugün gittim, telefonu almaya bizim tel. servis için taa istanbula gitmiş gelmiş ama olmamış yapamamışlar personel birde teslim formu verdi Açıklama yazıyordu ("Ekran Deforme olmuş, ekranda soyulmalar var") diye. birde Yapılan işlem yazıyordu ("sol alt köşeden soket oksitli. Kullanıcı hatası. ücretli onarım teklifi yapıldı. uzun süre onay alınamadığından işlemsiz iade edildi") diye. açıkçası pek birşey anlamadım

- - - Eklendi - - -

Arkadaşlar "filmi kaymıs" "soket" "jelatin" bunlar ne bilmiyom biliyorsanız söyleyin belki kendimde yapmayı deneyebilirim olmadı tamirciye götürcez artık =)

omr bşr

Üye
bugün gittim, telefonu almaya bizim tel. servis için taa istanbula gitmiş gelmiş ama olmamış yapamamışlar personel birde teslim formu verdi Açıklama yazıyordu ("Ekran Deforme olmuş, ekranda soyulmalar var") diye. birde Yapılan işlem yazıyordu ("sol alt köşeden soket oksitli. Kullanıcı hatası. ücretli onarım teklifi yapıldı. uzun süre onay alınamadığından işlemsiz iade edildi") diye. açıkçası pek birşey anlamadım

- - - Eklendi - - -

Arkadaşlar "filmi kaymıs" "soket" "jelatin" bunlar ne bilmiyom biliyorsanız söyleyin belki kendimde yapmayı deneyebilirim olmadı tamirciye götürcez artık =)

Gerekli malzemeler ve tamir bilgin olmadan yapamazsın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt