5800 destek ve yardım - birkac sorum olcaktı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
eko_ekrem

eko_ekrem

Üye
    Konu Sahibi
5800 destek ve yardım - birkac sorum olcaktı
iyi gunler ark. telefon elimden dustu. bozldu. telefon bazen kapanıyor. ama acma islemi cok zor telefonu acmak istiyorum titriyor acılmıyo. bazen hic titremıo birazcık wurduqmda tele aclıo. servise qonderdim bana dedilerki
Sorun bataryanizdan kaynaklaniyor olabilir.-Sorunun devami durumunda telefonunuzu ve bataryanizi FATURASI ile-beraber servisimize gnderiniz.Yazilim gncelleme ayar genel bakim yapilmistir.Telefonunuzun enerji kalibrasyonlari yapilmistir-Telefonunuzun kalibrasyonlari yapilmistir-Hafiza kartinizi bilgisayar ortaminda formatlamadan-Kesinlikle cihaziniza takmayiniz.-Cihaz aktif olarak test edilmistir.-Batarya suresi SIM kart, konusma suresi, sebeke-kalitesi,fotografvideo cekimi,oyun oynama,bluetoothla veri-transferi yada srekli acik kalmasi radyo mzik dinleme-3G zelligi kullanma gibi etkenlere gre farklilik gsterir.-Cihazinizin tamir sreci basari ile sonuclanmistir
Bu ne yani.
yeni telefon talebinde bulunabilrmiyim. yada sorunu cozrlermi. telefonumu elime aldıgımda kapanıyor. aynı hatadan 2. gidisi olcak. napmalym:megafon::ağlarım::aha::off::hmmm:vur:sopa:

• Beğen
Tepkiler: cılgın_patron

eko_ekrem

eko_ekrem

Üye
    Konu Sahibi
hic kimsedenmi cevap yok :hmmm

isyanxcemo

Üye
tamir süresi 45 gün yani 30 iş günü geçmesi durumunda veya aynı arızada genellikle yenisini verirler. Tabi aynı hata olması bundan tam emin değilim ama elektroniklerde genelde yenisi verilir buda Nokia kalitesine kalmış artık...

apof1s

Üye
aynı sorundan 3. Kez gtmş olursa yenisini veriolar. Ama genelde yeniyi vermemek için bahaneler uyduruolar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt