Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
5800 değişik bir özellik, bir çok kişi bilmiyordur
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
PureFood
Üye
Bende olmadı zaten ya Bence özelliğe benzemiyor hiç bu iş
AssassinmasteR
Üye
biliyodum ama sağolun
Dtn
Üye
Telefonu ilk aldığım gün o heyecanla aman bişey olmasın diye tam takamamışım kulaklığı,ses saçma sapan gelince öyle bir sövmüştüm ki aldığım mağazaya,buna mı bu kadar para bayıldım diye
o bir sorundur kardeşim,fazla üzerinde durma,ittir geçer
Telefonu ilk aldığım gün o heyecanla aman bişey olmasın diye tam takamamışım kulaklığı,ses saçma sapan gelince öyle bir sövmüştüm ki aldığım mağazaya,buna mı bu kadar para bayıldım diye
o bir sorundur kardeşim,fazla üzerinde durma,ittir geçer
Kulaklıkla müzik dinlerken kulaklığı azcık dışarı çıkarın yani 4 tane demir varya kulaklığın ucunda adlarını bilmiyorum o yüzden demir diyorum onların biri dışarda olsun ve şarkıdaki vokal siliniyor sadece beat kalıyor denemenizi tavsiye ederim
kafama neden takayım canım, bende n95 te keşfetmiştim 3 sene önce sen rahat ol
ThicKY
Üye
Bu Ne Bir ÖzeLLik Nede TeLefona Has Bir Problem Steroe Ses Kanallı Bir KuLakLıkta Onu Bu ŞekiLde Dünyanın En KaLiteLi Müzik ÇaLarına Dahi BagLasanız Bu ŞekiLde OLacaktır.Bunda Ne Bi Kusur AranmaLı Nede Bi ÖzeLLikmiş Gibi Ön PLana ÇıkarıLmaLı.ŞöyLe ÖrnekLemek Gerekirse
Bir Porsche Cayman S Aracın Kontak Anahtarını Tam Takmadan Çevirmeye ÇaLışıp ÇevriLmeyincede Araca Çamur Atmaya Benzer.
SilentOne
Üye
her kulalaklık çıkışlı cihazda oluyor o
delicoban03
Üye
telin ses çıkışını kısa devre yapıyosunuz böyle yapmaya devam ederseniz telin kendi hoparlöründende ses gelmicek çünki çıkış yanacak
fatih54102
Üye
Ya böyle saçma konular açmayın, nasıl özellik ya kafanız mı iyi sizlerin, özellik miş
Style72
Üye
biliyordum
akababa
Üye
kulaklık o demir dediğin orta uç pozitif ikinci L üçüncüde R sağ sol kulaklık hoparlörüne akımı iletir siz ikisini temas ettiriyorsunuz böylece tek hoparlöre yetecek güç üretirken yonga iki kulaklığa yetecek güç harcıyor fazla enerji + ısınma + yanmayla sonuçlanır mikrofon ahize sese dair hiçbirşey çalışmaz o vakit