5800 değişik bir özellik, bir çok kişi bilmiyordur

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
PureFood

PureFood

Üye
Bende olmadı zaten ya :D Bence özelliğe benzemiyor hiç bu iş

AssassinmasteR

AssassinmasteR

Üye
biliyodum ama sağolun

Dtn

Üye
Telefonu ilk aldığım gün o heyecanla aman bişey olmasın diye tam takamamışım kulaklığı,ses saçma sapan gelince öyle bir sövmüştüm ki aldığım mağazaya,buna mı bu kadar para bayıldım diye :ehe
o bir sorundur kardeşim,fazla üzerinde durma,ittir geçer :ehe

erko merko

erko merko

Üye
    Konu Sahibi
Telefonu ilk aldığım gün o heyecanla aman bişey olmasın diye tam takamamışım kulaklığı,ses saçma sapan gelince öyle bir sövmüştüm ki aldığım mağazaya,buna mı bu kadar para bayıldım diye :ehe
o bir sorundur kardeşim,fazla üzerinde durma,ittir geçer :ehe

ittirince geçiceğini biliyorum zaten :d: benim hoşuma giden bişey bazı şarkılarda 2.vokali dinlemeyi seviyorum :ehe:ehe

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
Kulaklıkla müzik dinlerken kulaklığı azcık dışarı çıkarın yani 4 tane demir varya kulaklığın ucunda adlarını bilmiyorum o yüzden demir diyorum :ehe onların biri dışarda olsun ve şarkıdaki vokal siliniyor sadece beat kalıyor denemenizi tavsiye ederim

daha yenimi keşfettin

fatih982

fatih982

Üye
o özellil değil bi kusur

ThicKY

Üye
Bu Ne Bir ÖzeLLik Nede TeLefona Has Bir Problem Steroe Ses Kanallı Bir KuLakLıkta Onu Bu ŞekiLde Dünyanın En KaLiteLi Müzik ÇaLarına Dahi BagLasanız Bu ŞekiLde OLacaktır.Bunda Ne Bi Kusur AranmaLı Nede Bi ÖzeLLikmiş Gibi Ön PLana ÇıkarıLmaLı.ŞöyLe ÖrnekLemek Gerekirse

Bir Porsche Cayman S Aracın Kontak Anahtarını Tam Takmadan Çevirmeye ÇaLışıp ÇevriLmeyincede Araca Çamur Atmaya Benzer.

SilentOne

SilentOne

Üye
her kulalaklık çıkışlı cihazda oluyor o :D

delicoban03

Üye
telin ses çıkışını kısa devre yapıyosunuz böyle yapmaya devam ederseniz telin kendi hoparlöründende ses gelmicek çünki çıkış yanacak

fatih54102

fatih54102

Üye
Ya böyle saçma konular açmayın, nasıl özellik ya kafanız mı iyi sizlerin, özellik miş:bann::ban:

Style72

Üye
biliyordum

akababa

Üye
kulaklık o demir dediğin orta uç pozitif ikinci L üçüncüde R sağ sol kulaklık hoparlörüne akımı iletir siz ikisini temas ettiriyorsunuz böylece tek hoparlöre yetecek güç üretirken yonga iki kulaklığa yetecek güç harcıyor fazla enerji + ısınma + yanmayla sonuçlanır mikrofon ahize sese dair hiçbirşey çalışmaz o vakit

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt