Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
5800 dan wifi yayma
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tamer2
Üye
Konu Sahibi
5800 dan wifi yayma
arkadaşlar 5800 ı bilgisayara kablo ile bağlayıp diğer cihazlara wifi yaymam gerekiyor bunu nasıl yapabilirim?
DreaMagiC
Üye
Nokia 5800 ın böyle bir özelliği mevcut değil yapamazsın hatırladığım kadarıyla böyle bir programda yok
Metin MF
Üye
Joikuspot programıyla yapılabiliyor kardeş kablo olmadan
Anladığım kadarıyla pc ye bağlayıp orda ki nete bağlanıp kendini wifi olarak göstermek istiyor ama program kendi gprs bağlantısı üstünde yapar bu işi Yanlışta anlamış olabilirim en iyisi kendisi açıklık getirsin anlayalım Bu arada program unsigned sertifikasız telefonu hackli mi acaba değilse bu kadar zahmete girer mi bu işi yapmak için o da merak konusu
MoonLife01
Üye
Joikuspot yapar ben c7 ile yapmıştım signedide var ben hacklememiştim hic
Tamamdır artık bu yazıları tamerin okuması yeterli
backwater
Üye
bide ben deneyim dedim denedim 701 telefonuma kurdum kapattım tekrar açtım teli ama baglantı kurmaya çalıştıgımda program baglanılamadı baglantı yok diyor sorun nedir bilen varmı
Yaparsın nasıl sorusuna gelince pcyi kablo ile internete bağla kablosuz ağdanda yeni ağ yaratıp neti paylaşıma açık hale getir Kablosuz bir ağa bağlanıp aynı zamanda wifi yayma dersen olmuyor birini yapınca diğeri kopuyor çünkü ben denedim