5800" dan tema silme sorunu, yardım

Sponsorlu Bağlantılar

^^efsane_24^^

Üye
private dosyası içindeki klasörleri sil hafıza kartındaki temalar silinir isim olarak belli olmaz

ardaydn

Üye
araçlar menüsü...yüklü uygulamalar ve seçenekler.kaldır ..ok..

bi sn adam gibi anlatmışın bilmiyenler için iyi oldu

hiiç bi yol olmadıysa *#7370# yaparak telefonunuza format atın problem kökten çözülsün

celibar

celibar

Üye
veya aynı temaları tekrar yükle uygulama yöneticisinden kaldır.

komodoks

Üye
private dosyası içindeki klasörleri sil hafıza kartındaki temalar silinir isim olarak belli olmaz
ewet arkadaşlar efsane arkadaşımın dediğini yaptım ve sadece temel tema kaldı hepsini silebilirsiniz ama hangisini silmek istediğinizi göremezsiniz harf ve rakam yazıyo.:evet: efsane çok sağol...:oke:

19burak05

Üye
:megafon::megafon:Ben oyunu telefonun içine atıyorum telefona baktımgım da ayarlada yüklü uygulamalarda gözükmüo açamıorum biri yardım edenilirmi

castlecity

castlecity

Üye
Aynı sorun bende var tel n73 cepten tema indirdim
indirirken
-aç
-kaydet
seçenekleri vardı

dediğim hiç bir tema uygulama yöneticisinde görünmüyor

abidin kuru

Üye
tşk ederim arkadaşlar

ANLTUTUNCU77

Üye
arkadaşlar ben hafıza kartının içindeki PRİVATE dosyasının içindekileri sildim kullanmadığım temalar silindi fakat şimdi yüklediğim temaları "TEMALAR" yerinde göremiyorum ve arada bir de sistem hatası uyarısı geliyo bana nasıl bi çözüm önerebilirsiniz?

gfb67

Üye
Bende de aynı sorun olmuştu tek çare hafıza kartını biçimlendirmek:(

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
arkadaslar bende 5800 kullaniyorum once temalarim yukluyken yedekleme yapmistim (tumu) reset attiktan sonra geri yukleme yaptim temalar geri geldi ama uygulama yoneticisinde gorunmuyor ve dolayisiyla kaldiramiyorum herseyi hafiza kartina attigim icin hafiza problemim yok sadece tema secerken kasiyor bu arada arkadasin ayni temayi tekrar yukle o zaman uygulama yoneticisinden kaldirirsin fikri cok akillica bence tebrik ederim o arkadasi bence en ideal cozum budur

ANLTUTUNCU77

Üye
hafıza kartını biçimlendirdim artık hata vermiyo private klasöründeki herşeyi silmek bnce pek mantıklı deil ama aynı temayı yükleyip kaldırmak güzel bi çözüm artık öle yapıyorum cnkü bnce private klasörünün içindeki dosyalar sadece temalara ait değil yardım için teşekkür ederm.

hulkerem

Üye
arkadaşlar bendede aynı sorun vardı düzelttim telefonu pc ye bağlayın depolamaya girin girdiğiniz zaman private/import/10207114 dosyası var oradaki silmek istediğiniz temaları teker teker dosyalara bakın silin

ozcanyuce

Üye
Çok makbule geçti teşekkürler.

alican147852369

Üye
arkadaşlar bendede aynı sorun vardı düzelttim telefonu pc ye bağlayın depolamaya girin girdiğiniz zaman private/import/10207114 dosyası var oradaki silmek istediğiniz temaları teker teker dosyalara bakın silin

hele şükür biri adam gibi cevap verdi

emsalsiz2000

emsalsiz2000

Üye
hele şükür biri adam gibi cevap verdi

:) arkadaşlar bakın;forum bir bilgi paylaşım,fikirlerin,doğruların,yanlışların tartışıldığı ve paylaşıldıgı alandır.birazcık sabırla herşeyin çözümü bulunur relax;)

hitca

Üye
saolun ya grçekten iyi oldu

d4rkm3n

Üye
Arkadaşlar Ben Buldum
1. Adım = Ayarlara Giriyorsunuz
2.Adım = Uygulama Yöneticisi
3.Adım =Yüklü Uygulamalar
4.Adım = Çıkan Temaları Seçeneklere Tıklayıp Kaldırma...

sen bulmadın zaten bu herkezin bildiği bir şey ama burda çıkmıyor temalar :ah

----------Eklendi @ 19:37:54 ---------- Yazıldı @ 19:35:11 ----------

şimdiden teşekkürler daha denemedim ama inşallah düzelir bide hafıza kartı bloke oldu biçimlenmiyor yardım edebilecek varsa mesaj atabilir mi ? teşekkürler :nono::nono::nono:

Üst Alt