5800' dan atv'yi izleyebilen varmi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hendeklee

Üye
    Konu Sahibi
5800' dan atv'yi izleyebilen varmi
5800' dan atv'yi izleyebilen varmi bilen varsa lütfen söylesin şimdiden teşekkürler.....

ozanazy

ozanazy

Üye
Olamaz :D flash desteği yok. Tv programları arasında Atv'de yok bildiğim kadarıyla.

V/RS

V/RS

Üye
aynen atv banada lazım bilen yokmu acaba

ozanazy

ozanazy

Üye
Tek çözüm tv'li dandik China telefon almak. (Amaç Kurtlar Vadisi sanırım)

V/RS

V/RS

Üye
yok benim yahşi cazibe :D

hendeklee

Üye
    Konu Sahibi
kvp :D

heroman33

heroman33

Üye
kvp nasıl yapcaz arkadaş . Benimde aklına çin mali telefon geldi ama onlar da iyi çekiyor mu bilmiyorum. Kullanan var mı iyi çekiyormu rahat izlenebilirmi atv

vicfer

Üye
ben tv ıcın çin malı ucuz bısey aldım. I-phone gorunumlu tercih etmenı tavsiye ederım buyuk ekranı acısından oldukça kullanıslı oluyor.. ıyı cekmesı bulundugun bolgeye gore degısır.. Ama genelde ıyı cekıyor
..

e_senli

e_senli

Üye
5800' dan atv'yi izleyebilen varmi bilen varsa lütfen söylesin şimdiden teşekkürler.....[/QUOTE
Vodofonun sınırsız internet paketiyle çözdüm ben o işi .. ayda 8 tl ye hem internetim oldu hemde tv im... Kardeşim dizikanal.com dan her türlü diziyi youtube üzerinden sorunsuzca izliyorsun böyle çin malı telefona gerek kalmadı

izmitli1983

izmitli1983

Üye
atv izleniyo kardeş forumda aratırsan bulursun

tatula38

tatula38

Üye
evet kardes ben de forumdan buldum izleniyo ama arada bi acilmiyo:)

GravieR

GravieR

Üye
Arkadaşlar sakın TV desteğine inanıp çin malı telefon almayın görüntüsünün berbat gösterdiği gibi arkadaşın sim kartını ve hafıza kartını çökertti.

CANER1907

Üye
Yoo izlenebilir ATV dostum ama arada açılmayabiliyor, genelde açılıyor izliyorum yani. Dosyayı indir, açacağın zaman .ram uzantılı dosyayı açarsın otomatik real playera yönlendirir zaten izlersin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt