5800 DAMAGE test

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Utku

Utku

Üye
    Konu Sahibi
5800 DAMAGE test
Nokia 5800 dayanıklılık testi izleyin

• Beğen
Tepkiler: fenomen's

Ozan

Ozan

Admin
Bu telefona böyle bir test yapmak eglenceden baska birşey degil zira telefon oldukça basit ve dayanıksızlık hissi veren bir telefon zaten.

masterayfox

masterayfox

Üye
bir tane videoda telefonu bez gibi yıkıyo cok sacma sapan işler bunlar ya yok araba geciyoda telefon dayanıcak sanki:kop:

Progressivity

Progressivity

Üye
aynen katılıyorum burda ne kanıtlanmaya çalışılmış acaba telefon zaten eziliyor bi güzel daha ne :D

selimcn

Üye
ya sacmalamayın allah askına hangı telefon bu işlemlerden sağ çıkabilir ? birisi açıklasın

masterayfox

masterayfox

Üye
belki 5210 :kop:

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
Ne gerek varmış ki?

baran2222

Üye
benim 5800 bi kere ekrana aşırı baskı aldı bastırılan yerin etrafında ekranın rengideğisti ama bikaç saniye sonra düzeldi bi sorun yaratmadı sonra

Deflamat

Deflamat

Üye
İçim gitti yahu ... :/

sport1907-2007

sport1907-2007

Üye
5110A kıyamam arkadaşlar ne saçma testler bunlar. :D

ylmz.fatih

ylmz.fatih

Üye
Saçmalamanın sınırlarını zorluyor artık insanlar. Elmas kaplamamı sandılar bu telefonu? Plastik altı üstü...

atahan0014

Üye
forever 5800

ibibiq

ibibiq

Üye
mantığını anlamadım bu testlerin :hmmm

ylmz.fatih

ylmz.fatih

Üye
Saçma olduğunu belirtmiştim ama biraz düşününce:
Aslında testi Ruslar yapmış yani ne biliyim Rus telefon kullanıcıları iPhone'u bile Silahla delik deşik edip kasa sağlamlığını ölçüyorlar. Bu kadar dayanabiliyor bu telefon diye göstermeyi planlamış da olabilirler. Bizim millet değil ki herkes kötülemek için harekette bulunsun...

ukchat

Üye
bizim 3310 bu testten sağ çıkar

Revengeful

Emekli Yönetici
5800 suya dayanıklı değilki

alp.can86

Üye
bence arabanın altından tek parça çıkması yeterli kasa sağlamlığı açısından.ucuz duruor kasası ama iskelet oldukça sağlam.

petrucci82

petrucci82

Üye
siemens m35 im vardı 10 yıl önce onu suda yıkıyordum su geçirmiyor kırılmıyor parçalansa bile toplayınca geri çalışıor..bu testler çok saçma

GANG BANG

GANG BANG

Üye
ne insanlar var ya :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt