5800 da wlan dan video seyretmek skyfre %100

Sponsorlu Bağlantılar

ookkaayy

ookkaayy

Üye
    Konu Sahibi
5800 da wlan dan video seyretmek skyfre %100
arkadaşlar 5800 telefonda video seyretmek için önce skyfre programını yüklüyoruz

download=
ve programa girip izlemek istedigimiz video paylaşım sitesinin linkini üstteki kutucuga yazıyoruz
ve siteye giriyoruz
hata çıkıyo programdan çıkıyor diyorsan
yani bu hata
Sorry. Sktfire cannot provide service in your country ar thsi time
bendede bu hata çıktı
bunun çözümüde burda
download=
bunu indirin ve "c:/data/skyfire" klasörünün deki ile değiştiriniz

bide vtap programıyla video syredebiliyoruz ama onda youtube yasaklı oldugu için youtubeden video seyredilmiyor vtapı nerden indircaz diosan ovide var

ha bide yasaklı sitelere sitelerine girmek için (yasaklı sitelere girio ama youtubeye girmiyo )onunda yolu varda ben becremedim

1-ayarlar
2-bağlantı
3-hedefler
4-internet
5-kullandığın internete bağlanma yöntemi hattan bağlanıyosan turkcell internet vs.. yada wi-fi ise wi-fi adı... üzerinde özellikler gir düzenle de...
6-seçenekler gir tekrar gelişmiş ayarlar seceneğini seç
7-ipv4 gir...
8-DNS adresleri yazar oraya gir
9-birincil dns ye 4.2.2.2 ikincil dns ye 4.2.2.3 yaz cık doya doya sörf yap istediğin sitede...kolay gelsın...

valla hepside alıntı izinde almadım problem cıkartıcak olursalar kunuyu kapatın
bukadar terledim valla :oke:
soru=bu konu googlede yazınca çıkarmı yoksa illa maxicep.comda mı aratcaz

• Beğen
Tepkiler: sert_seri

slowmen

slowmen

Üye
arkadasım skyfire sitesine girdigin zaman türkiyeden girişlere block koymuş .bende de aynı sorun var ne yapsam ne etsem baglanmıyor kac gere programı kaldırdım indirdim prefs dosyasını kac kere degiştirdim sonuc sıfır beklıyoruz.
skyfire gibi broserw programı bilen varsa yazsın pls.

Yupyusuf

Üye
Ellerine Sağlık mis gibi çalışıyo hiç bi problem yok you tube facebook diziportdan hersey sorunsuz... bide zoom yapıp tam ekrana büyütmem gerekiyo onun yerine keske fullscreen tus u çalıssa. bu konu hakkında kaç tan konu başlığı war bence en güzel çözüm burada 5800 için 2 dakkamı aldı yapmak ama bulmak için 2 günden fazladır uğraşıyorum bu konu başlığını belirgin yapıp diğerlerini buna bağlamak lazım çünkü çözüm burada.

ookkaayy

ookkaayy

Üye
    Konu Sahibi
valla bende çok aradım zor zoruna buldum onun için paylaştım isteyen kopyalayıp paylaşabilir

daniel_23

daniel_23

Üye
arkadasım skyfire sitesine girdigin zaman türkiyeden girişlere block koymuş .bende de aynı sorun var ne yapsam ne etsem baglanmıyor kac gere programı kaldırdım indirdim prefs dosyasını kac kere degiştirdim sonuc sıfır beklıyoruz.
skyfire gibi broserw programı bilen varsa yazsın pls.
bende hatasız çalışıyor prefs atınca

ookkaayy

ookkaayy

Üye
    Konu Sahibi
bendede gayet güzel çalışıyo

abdullahlok

Üye
ya beyler bn wtap kurdum ama wlan ile baglanamıorm vtapta vlan ile baglanma yok mu

dellii

Üye
Ne yaparsam yapayım calısmıyor bunu yapan biri güzelcenen anlata bilirmi 5800 kullanıyorum.

renovatıo_61

Üye
kardes kurdumprogramı c nın ıcne depre dosyasını kopyaadım olmadı tasdım olmadı lutfen daha acıklayıcı nasıl yapabılırız sorry.weregret that as ofjuly1 2010skyfıre does notprovıde servıce ın your country.66h (4.3.2.1_3001) hata verıyo yardım edersenız sevınırım

ookkaayy

ookkaayy

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar anlattıgım yöntemide kapadılar şimdi bende giremiyorum

uk87

Üye
ee başka yöntem yok mu peki arladaşlar? Yani bu telefondan video izlettirmeyecekler mi millete bunlar hep pazarlama stratejisi..

SilentOne

SilentOne

Üye
tşşkürler

Üst Alt