ookkaayy
Üye
5800 da wlan dan video seyretmek skyfre %100
arkadaşlar 5800 telefonda video seyretmek için önce skyfre programını yüklüyoruz
download=
ve programa girip izlemek istedigimiz video paylaşım sitesinin linkini üstteki kutucuga yazıyoruz
ve siteye giriyoruz
hata çıkıyo programdan çıkıyor diyorsan
yani bu hata
Sorry. Sktfire cannot provide service in your country ar thsi time
bendede bu hata çıktı
bunun çözümüde burda
download=
bunu indirin ve "c:/data/skyfire" klasörünün
bide vtap programıyla video syredebiliyoruz ama onda youtube yasaklı oldugu için youtubeden video seyredilmiyor vtapı nerden indircaz diosan ovide var
ha bide yasaklı sitelere sitelerine girmek için (yasaklı sitelere girio ama youtubeye girmiyo )onunda yolu varda ben becremedim
1-ayarlar
2-bağlantı
3-hedefler
4-internet
5-kullandığın internete bağlanma yöntemi hattan bağlanıyosan turkcell internet vs.. yada wi-fi ise wi-fi adı... üzerinde özellikler gir düzenle de...
6-seçenekler gir tekrar gelişmiş ayarlar seceneğini seç
7-ipv4 gir...
8-DNS adresleri yazar oraya gir
9-birincil dns ye 4.2.2.2 ikincil dns ye 4.2.2.3 yaz cık doya doya sörf yap istediğin sitede...kolay gelsın...
valla hepside alıntı izinde almadım problem cıkartıcak olursalar kunuyu kapatın
bukadar terledim valla
soru=bu konu googlede yazınca çıkarmı yoksa illa maxicep.comda mı aratcaz
download=
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ve programa girip izlemek istedigimiz video paylaşım sitesinin linkini üstteki kutucuga yazıyoruz
ve siteye giriyoruz
hata çıkıyo programdan çıkıyor diyorsan
yani bu hata
Sorry. Sktfire cannot provide service in your country ar thsi time
bendede bu hata çıktı
bunun çözümüde burda
download=
bunu indirin ve "c:/data/skyfire" klasörünün
deki ile değiştiriniz bide vtap programıyla video syredebiliyoruz ama onda youtube yasaklı oldugu için youtubeden video seyredilmiyor vtapı nerden indircaz diosan ovide var
ha bide yasaklı sitelere sitelerine girmek için (yasaklı sitelere girio ama youtubeye girmiyo )onunda yolu varda ben becremedim
1-ayarlar
2-bağlantı
3-hedefler
4-internet
5-kullandığın internete bağlanma yöntemi hattan bağlanıyosan turkcell internet vs.. yada wi-fi ise wi-fi adı... üzerinde özellikler gir düzenle de...
6-seçenekler gir tekrar gelişmiş ayarlar seceneğini seç
7-ipv4 gir...
8-DNS adresleri yazar oraya gir
9-birincil dns ye 4.2.2.2 ikincil dns ye 4.2.2.3 yaz cık doya doya sörf yap istediğin sitede...kolay gelsın...
valla hepside alıntı izinde almadım problem cıkartıcak olursalar kunuyu kapatın
bukadar terledim valla

soru=bu konu googlede yazınca çıkarmı yoksa illa maxicep.comda mı aratcaz