5800 da video yada film izlemek

Sponsorlu Bağlantılar

bashkentlee

Üye
    Konu Sahibi
5800 da video yada film izlemek
evet başlıktaki gibi bunun için ne kullanmalıyım filmi hafıza kartına attığımı varsayalım ki .avi uzantılı nasıl izleyebilirim ne lazım bunun dışında ben hafıza kartını biçimlendirdim ve telefonu ilk aldıgımda de gelen müzik resim vs. ler silindi bunları tekrar nereden bulabilirim yardımcı olabilir misiniz birde intenete girdiğimde sorun yaşamam için java yada flas player yuklemeli miyim yuklemeliysem nasıl ve nereden yapabilirim artı facebook da video izleyebilmem için hangi programı yuklemeliyim biraz fazla oldu ama bilen varsa cevap verebilir mi arkadaşlar

Saygılarımla...

GIRISKAN

Üye
içinde cıkan videolar o kadarda ahım sahım videolar degil kullanma kılavızundaki bilgilerin kısaca acıklaması ve batman filminin tanıtımı var yani o kadarda önemli degil videolar takma..
bende avi attim izleyemedim sonra converter indirdim convrter ile mp4 e cevirdim 1,2gb lik video hem 520mb ye indi hem telefonda izlenilebilir hale geldi..
youtube de video izleyebiliorum ama facede izleyemiyorum vtap yuklu bende sky fire ile facede de video izleyebilirmssin ama ben kuramadım

futbol123

futbol123

Üye
flash player yok internettende video izlenmiyor

Şehriyar

Şehriyar

Üye
smart movie programı avi dosyalarını açar... skyfire de de pc den girebildiğin izleyebildiğin herşeyi yapabilirsin.

sport1907-2007

sport1907-2007

Üye
internette video izlenmyr galiba

Şehriyar

Şehriyar

Üye
izleniyor niçin izlenmesin kendim youtube facebooktaki videoları falan izliyorum

bashkentlee

Üye
    Konu Sahibi
youtube da benımkıde açıyor ama facebook ta çoğunu açmıyor ? :S skyfire indirmelimiyim artı bu film işini nasıl yapıyoruz yani avi uzantılı dosyaları açmıyor ama ben öyle izlemek istiyorum tlfon için uyumlu codec programı var mı?

OğuzcanAbi

Üye
skyfire artık ülkemizde hata weryor

omerynd

omerynd

Üye
pc suit modunda bağlayın telefonu bilgisayara. Video dosyasın i Pc suitin üzerine bırakın. Çevirilip çevirilmemesini soracak. Videoyu dönüştürün. Ekstra bir programa gerek yok zaten. Internetten video izlemek için skyfire yada bolt tarayıcılarını kullanmalısınız.

kanka1994

Üye
kardeş eğer telefon da film izlemek istiyorsan benim gibi total video converter dan avi uzantılı dosyayı 3gp ye çevir ve izle:D

Üst Alt