5800 da müzik çalara şarkı sözlerini yükleme

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

krtens

Üye
    Konu Sahibi
5800 da müzik çalara şarkı sözlerini yükleme
farklı yerlerde müzik çalara şarkı sözlerinin yüklendiği yazıyor fakat nasıl yüklendiğini bi türlü bulamdadım.
nasıl yapıldığını anlatırsanız sevinirim

not:tüm güncellemelerim mevcut

Türk Mavisi

Türk Mavisi

Üye
bu sitede açıklıyor istersen bir bak...

krtens

Üye
    Konu Sahibi
mini lyrcs diye bi programdan yüklendiği yazıyor bi yerde ama bu program cepten de kullanılır mı bilmiyorum ??

soner98

Üye
mini lyrcs diye bi programdan yüklendiği yazıyor bi yerde ama bu program cepten de kullanılır mı bilmiyorum ??

Merhaba Kardeşim. Ben minilyrics adlı programı kullanıyorum. Bilgisayardan Kullanılıyor. Anlatayım sana;
Bilgisayara minilyrics programını yükledikten sonra hangi oynatıcılarla birlikte açılacağı ekranı geliyor oradan gerekli programları seç.
sonra o seçtiğin oynatıcılardan birinden bir müzik aç
minilyrics ekranı gelicek şarkı sözünü bulmuş olarak. bulmadıysa da Sarkı sözleri sekmesinden şarkı sözü ara butonuna tıkayarak şarkı sözlerini arayabilirsin.
minilyricsin arayüzünde yukarı ve aşağı oklar var bunlar sözleri kaydırır. (süreyi 0.5 sn değiştirir ileri-geri)
sonra ayarlama bitince şarkı sözleri sekmesinden sözleri kaydet butonuna tıkla ve şarkıya sözler gömülmüş halde telefonundan yada bilgisayarından keyfini çıkar. :)

Lyrics Editor ile kendin ayarlamalar yapabilirsin.

lolaman

lolaman

Üye
Vay be bilmiyordum!Sağolun.

krtens

Üye
    Konu Sahibi
tesekkurler su anda pc yok birkac mobile program buldum onlari deniyorum genelde ing sarkilari buluyorlar ama ilk firsatta bu programi deneyecegim tekrar tsk ederim kardesim

ramazan_kaya

Üye
guzel eline saglık

boşverbe_1

Üye
Merhaba Kardeşim. Ben minilyrics adlı programı kullanıyorum. Bilgisayardan Kullanılıyor. Anlatayım sana;
Bilgisayara minilyrics programını yükledikten sonra hangi oynatıcılarla birlikte açılacağı ekranı geliyor oradan gerekli programları seç.
sonra o seçtiğin oynatıcılardan birinden bir müzik aç
minilyrics ekranı gelicek şarkı sözünü bulmuş olarak. bulmadıysa da Sarkı sözleri sekmesinden şarkı sözü ara butonuna tıkayarak şarkı sözlerini arayabilirsin.
minilyricsin arayüzünde yukarı ve aşağı oklar var bunlar sözleri kaydırır. (süreyi 0.5 sn değiştirir ileri-geri)
sonra ayarlama bitince şarkı sözleri sekmesinden sözleri kaydet butonuna tıkla ve şarkıya sözler gömülmüş halde telefonundan yada bilgisayarından keyfini çıkar. :)

Lyrics Editor ile kendin ayarlamalar yapabilirsin.[/QUOT
arkadaşım link koyarmısın

yusufhaha

Üye
lcg jukeboxa nasıl albüm resmi ve şarkı sözü ekleniyor bilen varsa anlatsın ben lcg jukeboxtan internet bağlantısıyla yüklemek istedim ama hata verdi.

mstf_l

mstf_l

Üye
sarkı sozlerini lrc fprmatında indir olur album resminide pc den yapabilirsin bu arada jukeboz c.rackliyse genelde internete baglanmaz ondan hata veriyordur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt