5800 da MULTI-TOUCH!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bthn_997

bthn_997

Üye
    Konu Sahibi
5800 da MULTI-TOUCH!
arkadaşlar bi sitede gezerken gördüm (reklam olmasın :d:) teknoloji manyağı birisinin 5800'a multitouch desteği kazandırdığı hatta bir de videoyayınladığı yazıyordu bi bakın
nedir. ne değildir. bizimkilere de olur mu. program mı modifikasyon mu hiç bir bilgi yok

MaRJiNaL45

MaRJiNaL45

Üye
verdiğin linkte hiç bir şey çıkmıyor konunun olduğu yere değil ana sayfaya atıyor

bthn_997

bthn_997

Üye
    Konu Sahibi
tuh ya annem de kapattirdi pcyi en kisa surede hallledicem kusura bakma

ALpWaR24

ALpWaR24

Üye
bunu biliyorum hileyle yapılmış bişi 5800 da ekranın 2 yerine dokununca klavyede deneyebilirsin iki harfe dokun tam ortayı algılıyor buda o hileyle yapılmış bişi multitouch değil yani

bthn_997

bthn_997

Üye
    Konu Sahibi
evet biliyorum tam ortayı algılıyor ama videoda her iki tuş da yanıyor tıklayınca bir de site öyle basit bir site değil merak ettim şimdi yav :ehe

ALpWaR24

ALpWaR24

Üye
evet biliyorum tam ortayı algılıyor ama videoda her iki tuş da yanıyor tıklayınca bir de site öyle basit bir site değil merak ettim şimdi yav :ehe

bu bişi değiştirmezki iki tuş yanıyor evet ama buda yapılamaz bişi değil hem öyle olsa adam niye oyun gibi bişide göstersin bunu yapabiliyosa resim göstericide falan denesin bakıyım oluyomu sahte bu

ozanazy

ozanazy

Üye
Donanımsal yok öyle birşey öldürsen olmaz.

bthn_997

bthn_997

Üye
    Konu Sahibi
neyse :d:
konu kilitlenebilir :oke:

The Best OEZIL

The Best OEZIL

Üye
Orda yazan programı indrip c6 da dnedim. Kırmızı noktalara aynı anda 2 sinede basıym yeşıl oluyo. Ya da tek tek basıyom yne yesil oluyo. Multı touch ne demek

ALpWaR24

ALpWaR24

Üye
Orda yazan programı indrip c6 da dnedim. Kırmızı noktalara aynı anda 2 sinede basıym yeşıl oluyo. Ya da tek tek basıyom yne yesil oluyo. Multı touch ne demek

multitouch ikili dokunmatik 2 yere aynı anda basınca ikisinide algılama 5800 da bunu yapınca tam ortayı algılıyo 2 yeri aynı anda algılayamıyo o program sahte normal bi yerde 2 yere dokunun ayrı ayrı algılıyosa multitouch var yok sadece biri yada iki şeyin ortasını algılıyosa multitouch yoktur

The Best OEZIL

The Best OEZIL

Üye
Saol o zaman c6 da yok

SilentOne

SilentOne

Üye
zaten dirençsel ekranda mülti touch imknasız yha

TaZZzZ

TaZZzZ

Üye
hacı program algoritması olarak yapabilrsin böyle bişi.. o programı denemek isterim bende..

The Best OEZIL

The Best OEZIL

Üye
Buyrun

giray38

giray38

Üye
Aceba bu oyundaki sistem gibi bi resim gosterici tasarlanabilir mi (;

bthn_997

bthn_997

Üye
    Konu Sahibi
güzel olur doğrusu :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt