Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
5800 da mesaj atamıyorumm yardım edinn
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall
Üye
Konu Sahibi
yok abi nerede biticek bugun gittim müşteri hizmetlerini arayın dedi kontör(para) olmadıgı için arayamıyorum adam diyo mecvur 20 lira ykleyip 11 milyonu gidicek anca öyle iptal ettirirsin diyo sorun dewam ediyo abi
haltie
Üye
hadi ya
Kingmortall
Üye
Konu Sahibi
brkfrkn_3594
Üye
Avea'da da bir ara o sorun yaşanmıştı. Kontor sıfırlanınca mesaj gitmiyordu sms paketin olsa bile. Vodafone'da da var demek ki öyle bir şey. Ama bence mobil işlemlerden falan iptal etmeye çalış yoksa 11 TL az değil alacağın zaten 20-30 Tl bir şeydir
Kingmortall
Üye
Konu Sahibi
olmuyo kardeşim 4440542 yi arıyorum bakiyeniz olmadıgı için bu aramayı gerçekleştiremiyorsunuz diyo mesaj paketini iptal edemiyorum vodafone live ayarları için mesaj atıyorum oda olmuyo
nuremin
Üye
abi ler banada yardım edermsin 5800 ım var 4 kez hat değiştirdim ilk defa kontörlü oldu turkcell ne varsa yaptım anam aladı ya yardım ederseniz banada sevinirim +95359010000 yaptım olmadı sonra +95079010000 yaptım olmadı numaramı kontörlüye taşımıştım valla herşeyi yaptım mesaj atın lütfen.