5800 da işbankası cep şifre aktivasyonu problemi

Sponsorlu Bağlantılar

sahilker

sahilker

Üye
    Konu Sahibi
5800 da işbankası cep şifre aktivasyonu problemi
arkadaşlar 5800 telefonuma işbankasını cepbank programını kurdum programı başlattığımda kullanıcı adı şifre gibi bölümlere giriş yapmam gerekiyor ama ekranın yarısında bazı oyunlarda da çıkan yön tuşları ve A B C D tuşları çıkıyor ve örneğin şifre girmem gereken yere tıkladığımda klavye açılmıyor. doğal olarak giriş yapamıyorum. bu konuda yardımcı olabilirseniz memnun olurum. 19.12.2009 itibariyiyle tüm tel. yazılımları güncelledim.:nono:

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
ah kardeşim benim iphoneda da ziraat bankasına giriyorum bir türlü şifre giremedim sorunu bir türlü çözemedim çözümü varsa arkadaşlar yardım etsin..

callcium

Üye
hocam çözüm şöyle
ayarlar -- uygulama yöneticisi -- yüklü uygulamalar -- IScep i seçip seçenekler-- suit ayarları-- ekran üstü klavye kapalı olcak

chass

chass

Üye
hocam çözüm şöyle
ayarlar -- uygulama yöneticisi -- yüklü uygulamalar -- IScep i seçip seçenekler-- suit ayarları-- ekran üstü klavye kapalı olcak
Arkadalar bu gibi sorun yaşadığınız tüm programlar da aynı ayarları yapabilirsiniz.

ஐ๑göкнαη๑ஐ

ஐ๑göкнαη๑ஐ

Üye
tam ekran java uygulamalarda arkadasin verdigi cozum ise yariyor. bir de ricam olacak ben cep anahtar programini indrmistm ama formatta link de gitti program da. tekrar nasil indirebilirim bunu bilgin var mi? isbank internet subesine giremiyorum artik

aryscat

aryscat

Üye
tam ekran java uygulamalarda arkadasin verdigi cozum ise yariyor. bir de ricam olacak ben cep anahtar programini indrmistm ama formatta link de gitti program da. tekrar nasil indirebilirim bunu bilgin var mi? isbank internet subesine giremiyorum artik

Iş bankasının sitesinden interaktif/işcep...

ஐ๑göкнαη๑ஐ

ஐ๑göкнαη๑ஐ

Üye
tesekkurler tegmenim hemen bakiyorum :islik

callcium

Üye
benim başıma 5.kez geldi format atmak zorunda kalınca 444 02 02 aradım yanlız çok cahiller var müşteri hizmetlerinde ilk ikisi hemen linki attı sonraki 3 ü için dil döktüm yok olmaz dedi kullanamazzsınız dedi yollayın diye bağırdım üçünede :D tıkır tıkır çalışıyor şuan

ஐ๑göкнαη๑ஐ

ஐ๑göкнαη๑ஐ

Üye
benim başıma 5.kez geldi format atmak zorunda kalınca 444 02 02 aradım yanlız çok cahiller var müşteri hizmetlerinde ilk ikisi hemen linki attı sonraki 3 ü için dil döktüm yok olmaz dedi kullanamazzsınız dedi yollayın diye bağırdım üçünede :D tıkır tıkır çalışıyor şuan

sagol arkadasim siteden tekrar indirilmiyo en iyisi arayip tekrar link istemek.

ozeri

Üye
hocam çözüm şöyle

hOCAM SENDEN ALLAH RAZI OLSUN iki gündür ugraşıyodum. dedim bu dertten muzdarip muhakkak birileri vardım bi araştırayım dogru tahmin etmişim. :yuru:oke::heyo:

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
:ehe:ehe:ehe olmaz olur mu?

zxc41

zxc41

Üye
Hay Allah raazı olsun ya 1 saattir bunu deniyorum telefonun basmadık yeri kalmadı kıl oldum sabah sabah

Üst Alt