5800 da hack yapmadan telefonu garanti dışı etmeden update ??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
djmk

djmk

Üye
    Konu Sahibi
5800 da hack yapmadan telefonu garanti dışı etmeden update ??
arkadaşlar 5800 için v40 cıkmış geçiş yapmak istiyorum fakat daha önce firmware update yapmadım. Nsu felan tarzı bi program kullanılıyomuş bu sanırsam hack değilmi ? Yani ben sadece update yapmak istiyorum hack felan istemiyorum. nokia software updater indircem sadece değilmi ? vede telefon olarak yanlış anlamadıysam model olarak rm-356 seçiyoruz herhalde ? birde usb ile baglamadan telefonu yazılım cd lerini yüklemem gerekir mi telefonla gelen ? Birde update ten sonra telefon ingiilizce mi oluyor. ? Lütfen biri nasıl update etceğimi aşama aşama anlatabilirmi :((
saygılar...

karkarkara

Üye
rm kodunu düzgün yaparsanız dil paketi de ona göre yüklenecektir, eğer ovi suite güncellemeyi görüyorsa oradan yapmanız daha kolay olacaktır ancak görmüyorsa rm kodunu değiştirip güncellemeyi yüklersiniz güncellemeden sonra orijinal rm kodunuzu terkar yüklersiniz, Yazılım cd lerini yüklemk derken yazılım dvdsinde zaten bahsettiğimiz programlar var ovi suite'nin güncel versiyonunu kurmanız daha faydalı olacaktır..üst dizine bakarsanız daha geniş bilgi edinebilirsiniz versiyon güncellemek için..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt