5800 da bulunan internet le pc de internete girme

Sponsorlu Bağlantılar

kader33

Üye
    Konu Sahibi
5800 da bulunan internet le pc de internete girme
slm arkadaslar. telefonumda vodafone sinirsiz internet paketi var. ben nasil bi yol izlemeliyim ki pc uzerinden bu interneti kullanabilirim. tel modelim 5800 XM Music . simdiden tesekkurler

mdmxx

mdmxx

Üye
aynen bendede aynı durum var ve şu anda nete cepten giriyorum .3 sorum var 1.sınırsız paket olduğu halde normal knt gider mi 2.internete gireceğim pc masa üstü laptop değil olurmu usb kablosuyla 3. Soru çok doğal olarak olursa nasıl yapacam lütfen cevap ...cevaplayacak delikanlı illaki vardır telefon 5800 xm şimdiden tskler...

yiğitsaraç

Üye
Kabloyu takın usb modem olartak kullanın :)

levasinay

levasinay

Üye
pc suiteyle internete bağlanabilirsiniz.

veya joikuspot programını tele indirip direk bağlanabilirsiniz ama joikuspot masaüstünde olmaz galiba

necmi25

Üye
5800 ile iki yolla bilgisayarı internete bağlayabilirsin ancak kablosuz bağlantı istiyorsan masasüstü bilgisayarının bluetoot u yada wireless adaptörü olması lazım. ben laptopumu iki yolla bağlıyorum 1.bluetooth bilgisayra pc suiteyi kur bağlantı yöntemi olarak bluetoothu seç telefonunu pc suiteye tanıtıp kablozu olarak bağlan ama kablo ile bağlanabilirsiniz o zaman bluetooth ve wirelesse gerek yok ikinci yöntem telefona joikuspot programını kur bu program telefonu kablosuz internet erişim noktası yapıyor. bilgisayarının wirelessini de kullanrak telefonun internetine bağlan
ben bu sıralar bluetooth ile bağlanıyorum çünkü bluetooh ile bağlanın ca telefonun şarzı wirelessle bağlanmaktan daha uzun gidiyor