5800 da 52.0.101 versiona v60 nasıl yüklenebilir yardım lütfen

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ışık_22

ışık_22

Üye
    Konu Sahibi
5800 da 52.0.101 versiona v60 nasıl yüklenebilir yardım lütfen
başlıkta görüldüğü gibi v 52 00 101 var ovi suit te görmüyor hiç tel üzerin gerekli güncellemeyi buluyor indiriyor güncelleme tam taparken restart çekiyor uygulama cihazınızla uyumlu değil sağlayıcınızla görüşün diyor lütfen yardımcı olun cfw veya v 60 ın gerekli çekirdek lerini cfw ler ne zaman hazır olur şimdiden yardımlarınız için tşk:hmmm

zinse

Üye
Kardeş v60 tam bir hüsran hiç geçme ben geçtim pişmanım yani bilen biri varsa v52.0.07 ye tekrar geri dönmek istiyorum

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Nokia sattığı birkaç yüz tane C6-01 ve üstü telefona destek veriyor, milyonlarca satan 5800'a ise destek vermiyor. İşte bu Nokia'nın doğası ;)

ışık_22

ışık_22

Üye
    Konu Sahibi

----------Eklendi @ 12:16:28 ---------- Yazıldı @ 12:14:13 ----------

rambo ft kardeşime hak veriyorum 5800 GİBİ çok tutulan telefona neden özen gösterilmiyo anlamıyorum 5800 sonra çıkan tellerin sadece görüntüsü var onun harici 5800 eline su dökemez ses ve diğerr özelliklerinden ne yapalım şimdilik v60 bi kurabilsem çok iyi olcak 101 ben hiç beğenmiyorum4

----------Eklendi @ 12:19:11 ---------- Yazıldı @ 12:16:28 ----------

zinse kardeş nokıa da geri yani eski versiyone geçme yok bende v52 00 101 var o da hiç iyi değil v 60 da hayaller kırık gibi gözüküyo bilmiyorum ama yine cfw kurmak da isterim 52 007 çok iyidi hata ettim 101 geçtim

• Beğen
Tepkiler: herock

sefilem

Üye
ışık kardeş benim de v101 di 60 a geçtim rus sitesinden indirip tr dil ekleyip kurdum istiyorsan upload edeyim v60 ı ama az beklemeni tavsiye ederim modifiye yaparlar yakında onu kurarsın 60 ın pek özelligi yok yani istiyorsan upload edeyim?

• Beğen
Tepkiler: ışık_22

ozgenbjk

Üye
nokia ovi suitin son sürümünü indirim 69 mb yinede gözükmüyo v60 güncellemede daha ne yapmam lazım bi yardım edin.herkeste gözükmese anlıcam ama bazıları güncellemede görüp indirmiş ama ben göremiyorum nedenn??

! AhmeT !

! AhmeT !

Üye
sefilem upload eder misin lütfen

ışık_22

ışık_22

Üye
    Konu Sahibi
sefilem kardeş ilgin için tşk ederim upload yaparsan sevinirim sana zahmet dil dosyası nasıl kuracağız onu bilmiyorum saol

sefilem

Üye
tamam arkadaşlar ama bir sorun var onu söylüyorum dil dosyası jafla birlikte kuruluyor fakat tuş kilidi açarken ingilizce yazıyor bir de tarayıcı arama diye seçenek var onunla birlikte çalışıyor bunları belirteyim de sonra arkamdan küfür etmeyin:) birazdan linki verecem inşallah.

buyrun link burada premium üyeliğim yoktu olan varsa indirip tekrar yükleyebilir

Allah razı olsun deseniz yeter v51 illetinden kurtulmak için naviye eklenene kadar yada cwf ler paylaşılana kadar idare edersiniz. kendim de kullanıyorum

• Beğen
Tepkiler: ışık_22
ışık_22

ışık_22

Üye
    Konu Sahibi
saol kardeş emğine sağlık

! AhmeT !

! AhmeT !

Üye
sağolasın kardeşim emeğine sağlık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt