5800 cihazıma c6 yazılımı yüklemeye korkuyorum yükleyip beğenmezsem geri eski haline dönebilcem mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

eren-fb

Üye
    Konu Sahibi
5800 cihazıma c6 yazılımı yüklemeye korkuyorum yükleyip beğenmezsem geri eski haline dönebilcem mi?
arkadaşlar bu yazılımın kötü yönleri ne hiç bi yerde eksik yönleri gibi benzeri şeyler görmedim hiç bi eksik yönü felan yok mu bide bu yazılımı en rahat hangi yolla yükleyebilirim ? özellikle bu yazılımla birlikte gelen tuş kilidini çok istiyorum onu telefona fw yi yüklemeden uygulama olarak bir yerden yükleyebilirmiyim?
yardımlarınızı bekliyorum...

cfwler telefona zenginlik katar. Cfw bölümünden göz atarak zevkinize uygun bir tanesini yükleyebilirsiniz.
Orjinal yazılıma dönmek içinde orjinal dosyaları indirip flash atman yeterli yada modifiye edilmiş ofw yüklersin .

Cok rahat donersin donemezsen bana ozel mesaj at

ben bulaşmadım hiç telefonu bozmaya gerek yok 5800 dan fazla birşey beklemek saçma piyasadaki en dandik telefon özelliği var ya o yeter

eren-fb

Üye
    Konu Sahibi
peki c6 tuş kilidini nerden bulabilirim ?

peki c6 tuş kilidini nerden bulabilirim ?
c6 tuş kilidi 5800 v60 güncellemesi ile gelen sürüklemeli tuş kilidiyle aynıdır. Bazı cfw lerde bu sürüklemeli tuş kilidi kullanılmıştır. Bazı cfw lerde ise c5 yani baş basmalı tuş kilidi kullanılmıştır.

İyi Yönleri: Gözüne kötü gelen telefon artık gözüne bir C6 telefonu gibi gelir. Görsellik açısından telefon mükemmel olur.
Kötü Yönleri: Kendi yazılımının Ram'i 60 MB civarında iken CFW(C6 Yazılımı) 45-50 MB arası ram görürsün.

qweqwer

Üye
Arkadaşlar ben 5800 v60 için uygun c6 portu arıyorum upload edebilir misiniz ya da varsa biyerlerde link yollayabilir misiniz?

eren-fb

Üye
    Konu Sahibi
c6 tuş kilidi 5800 v60 güncellemesi ile gelen sürüklemeli tuş kilidiyle aynıdır. Bazı cfw lerde bu sürüklemeli tuş kilidi kullanılmıştır. Bazı cfw lerde ise c5 yani baş basmalı tuş kilidi kullanılmıştır.
kardeşim telefon güncellemyi görmüyor NSU ilede telefondAndA güncellemeyi aradım ama bulamıyor güncellemeyi

eğer telefonun orjinaldeyken bile güncellemeyi görmüyor ise ve v60 ı kurmak istiyorsan bilgisayardan kendin atmalısın. bunun için link veriyorum.

http://www.maxicep.com/modifikasyon-araclari-bilgi/cfw-den-ofw-ye-donme-resimli-anlatim-654686.html

bu anlatım dahilinde v60 ı atabilirsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...