5800 cı
Üye
arkada şmenüde batarya ve sinyal göstergesi gözüküyormu demek istemiş abinasıl ?
arkada şmenüde batarya ve sinyal göstergesi gözüküyormu demek istemiş abinasıl ?
fotoda gözüktüğüne göre yok ama hiçde önemli değilkardeş şu menülerde en üstte şebeke sinyali ve batarya gücü göstergesi varya onu soruyorum var mı
inşallah aynı hızda ve sorunsuz bir cfw olmuştur yarım saat sonra eve gidecem o zaman deneyeceğim 
fotoda gözüktüğüne göre yok ama hiçde önemli değilinşallah aynı hızda ve sorunsuz bir cfw olmuştur yarım saat sonra eve gidecem o zaman deneyeceğim
![]()

istersen sana nasıl fw yapacağını özelden ayrıntılı atarım istersen yaz buraya atayım sanaHerkese Merhaba geçen hafta bir 5800 xm aldım Bütün yazılan çizilen şeyleri teker teker incelemeye çalışıyorum. İlk olarak kafamı kurcalayan şu sertifika olayıydı. Sertifika almak biraz bana sakat geldi ama bu fw olayında oda çözülüyormuş sanırım yazılan çizilenlere göre. Müsait olduğum ilk ara bu fw yi kurcam ilk deneyimim olcak fw konusunda umarım bir sıkıntı yaşamam. Hazırlayan arkadaşımın eline sağlık.
veri okumayla ilgili bir hata veriyo ama nasıl anlamadımFLASH ardından "Evet" Dediğim zaman şu hatayı alıyorum:
Detected P-: 9000AAC9
P- nokia module version 01.02
Init usb communication...
PRESS POWER ON NOW!
Searching for phone...Found
Error reading phone init data...
YARDIMINIZI BEKLİYORUM.
ben daha denemedim tel şarjda senin windows 7 mi belki ondan yapar
hayır xp :S 
sana özel mesaj attım kardeş görmedinmibende aynı düzelmedi olmuyor. . . . :S
--------------- Ekleme ---------------
5800 cı kardeş nasıl yükledin anlatırmısın ?
ben yükledikten sonra denedim yapmadı birdahaaranma sorunu hala aynı mı arkadaşlar yükleyenler yardımcı olsun lütfen.