5800 C6V2 Süper Hız-Uzun batarya (yeniler için anlatım ve dosyalar mevcut)

Sponsorlu Bağlantılar

babek_gs

Üye
ya abi muthis bi sey ya bu..muthis suratli hemde batarya daha uzun omurlu oldu.tskler ellerine saglik kardes

bbkr630

bbkr630

Üye
yeşil ışık yanma bendede var ama bence sorun değil isime yarıyor hatta şarj olup olmadığını anlıyorum en azından şu sorun bir çözülsün bol bol dua edecem valla

yeşil ışı sorunu kolay bende sevmiyorum linkte ki dosyayı indirip FW'deki ile değitir tamamdır

virgo2000

virgo2000

Üye
    Konu Sahibi
yeşil ışı sorunu kolay bende sevmiyorum linkte ki dosyayı indirip FW'deki ile değitir tamamdır

hacı bi yeşil ışık seni neden rahatsız etti :D şarj olurken şarjın dolup dolmadığını anlamak için güzel bişey bence

5800 cı

5800 cı

Üye
az önce virgo hocamla özelden görüştüm aranırken donma olayına bugün bir çözüm getireceğini söyledi aksam herkes bu konuya baksın sorun bugün halloluyor allahın izniyle :) ondan sonra sorunsuz bir fw çok teşekkürler şimdiden virgo hocam :)

--------------- Ekleme ---------------

hacı bi yeşil ışık seni neden rahatsız etti :D şarj olurken şarjın dolup dolmadığını anlamak için güzel bişey bence

aynen bayağı ise yarıyor bencede

bbkr630

bbkr630

Üye

kardeş biraz düşününce haklısın eğer dolunca yeşil ışık sönüyorsa güzel yok dolsa da yeşil kalıyorsa saçma

bu arada kardeş akşama düzenlenmiş (arama sorunu olmayan FW yapcağın doğrumu doğruysa belki e-mail'ede bi el atarsın ama bu saatten sonra hiç bişey yapmasanda harikasın

virgo2000

virgo2000

Üye
    Konu Sahibi
kardeş biraz düşününce haklısın eğer dolunca yeşil ışık sönüyorsa güzel yok dolsa da yeşil kalıyorsa saçma

bu arada kardeş akşama düzenlenmiş (arama sorunu olmayan FW yapcağın doğrumu doğruysa belki e-mail'ede bi el atarsın ama bu saatten sonra hiç bişey yapmasanda harikasın

e mail i deneme imkanım yok ama çalışacak büyük ihtimal o da

BarisOlsun

BarisOlsun

Üye
virgo bak burda bir sürü modlama var belki işine yarar ve bu fw daha iyi yapabilirsin,dostum bu çok kötü tekrar bir göz geçir lütfen...

5800 cı

5800 cı

Üye
virgo bak burda bir sürü modlama var belki işine yarar ve bu fw daha iyi yapabilirsin,dostum bu çok kötü tekrar bir göz geçir lütfen...

hayır ya bu fw çok iyi sadece aranmada sessizliği çözse yeter

bbkr630

bbkr630

Üye
hayır ya bu fw çok iyi sadece aranmada sessizliği çözse yeter

katılıyorum gördüğüm en iyi FW 10-15 tane falan denedim çok kötü diyen arkadaş neye çok kötü diyor merak ettim çok kötü demiş kötü eksik falan da değil çok kötü demiş:off::vur

Virgo sen boşver şu aranma sorunu bide mail yeter züppperr hippppeerrrr bi iş başardın anlyanaa

BarisOlsun

BarisOlsun

Üye
katılıyorum gördüğüm en iyi FW 10-15 tane falan denedim çok kötü diyen arkadaş neye çok kötü diyor merak ettim çok kötü demiş kötü eksik falan da değil çok kötü demiş:off::vur

Virgo sen boşver şu aranma sorunu bide mail yeter züppperr hippppeerrrr bi iş başardın anlyanaa

arkadaşım neredeyse virgo nun yaptığı her fw kullandım diyebilirim,bundan önce ki fwlerde biraz daha kaliteliydi yaptığı fwler ama bu son yaptıkları çok kötü hele ki şu tema ve diğer orjinal nokıa temalarını ben kullanıyorum onlarda ana ekrandaki tuş kısmı mor oluyor ve birde müzik uygulamasının adı mp3 video yerine de vidyo yazmış bunlar düzelmeyecek şeyler değil öncekiler çok iyiydi ama bun kötü ...:vur

bbkr630

bbkr630

Üye
arkadaşım neredeyse virgo nun yaptığı her fw kullandım diyebilirim,bundan önce ki fwlerde biraz daha kaliteliydi yaptığı fwler ama bu son yaptıkları çok kötü hele ki şu tema ve diğer orjinal nokıa temalarını ben kullanıyorum onlarda ana ekrandaki tuş kısmı mor oluyor ve birde müzik uygulamasının adı mp3 video yerine de vidyo yazmış bunlar düzelmeyecek şeyler değil öncekiler çok iyiydi ama bun kötü ...:vur

aslında haklı olduğun bi nokta var oda Virgo yaptığı en iyi FW şu şarjı çabuk bitendi ama bu da çok güzel mor renk benimde hoşuma gitmiyor tema yüklemek gerek diğer mor çizgiyse N8 ile alakalıymış bakalım belki halleder akşama klasör adlarına gelince bunların nasıl değiştirileceği ile bi konu açtım
http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...n-klasorlerinin-adini-degistirmek-445617.html

sanırım işine yarar

BarisOlsun

BarisOlsun

Üye
aslında haklı olduğun bi nokta var oda Virgo yaptığı en iyi FW şu şarjı çabuk bitendi ama bu da çok güzel mor renk benimde hoşuma gitmiyor tema yüklemek gerek diğer mor çizgiyse N8 ile alakalıymış bakalım belki halleder akşama klasör adlarına gelince bunların nasıl değiştirileceği ile bi konu açtım
http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...n-klasorlerinin-adini-degistirmek-445617.html

sanırım işine yarar

peki arkadaşım bu isim olayını hallettik diyelim ben power tuşunu uzun basınca restart yapmak istiyorum nasıl yapabilirim bunun dosyaları var mıdır ...

bbkr630

bbkr630

Üye
peki arkadaşım bu isim olayını hallettik diyelim ben power tuşunu uzun basınca restart yapmak istiyorum nasıl yapabilirim bunun dosyaları var mıdır ...

bunun için bir rompatcher modu var ama hiç işe yaradığını görmedim napcan ayrıca uzun basmayı tek basmada hani kapat profil isimleri v.s çıkıyor ya ... ekranı ve tuşları kilitle yerine Yeniden başlat diye yazsın istermisin (e tabi dokununca yeniden başlasın) bunu istemezsen tek dokunuşla yeniden başlatan bi pro var ama en güzeli yukarda anlattığım gibidir

djmatrix

Üye

tşk ler ama o dediğini yaptım bu seferde kırmızı tuş yanıyor :),bi de galeri sadece E:İmages dosyasını taraması için mod varmı baya bi araştırdımda bulamadım,bu arada Virgo2000 temayı ve dosya isimlerini de değişirsen aranma sorunu da hallolursa süper bi tema olur,bu akşam bekliyorum..:)

kokpit774

kokpit774

Üye
Ne varsa orjinalinde var sahte fw can sıkmaktan başka bir ise yaramıyor denedim gördüm.

5800 cı

5800 cı

Üye
çok sağol virgo hocam yüklemişsın yeni fw yi aksam eve gidince deneyeceğim bu arada yükleyenler nasıl olduğunu sözlerlerse sevinirim

bbkr630

bbkr630

Üye
Virgo hocam bu 3X4 menüde batarya ve simgeler görünüyomu

bu arada ellerine sağlık

5800 cı

5800 cı

Üye
deneyenler yorumlarını yazsın lütfen :)

Üst Alt