5800 C6V2 Süper Hız-Uzun batarya (yeniler için anlatım ve dosyalar mevcut)

Sponsorlu Bağlantılar

jayjay16

jayjay16

Üye
windows7 de yukleyemiyoruz buyuk sıkıntımız bu..jafta görmüyor.biride su xp den farklı yuklemeyi anlatsa ne olur yaa..bulunamıyor,görmüyor..birde ricam artık 52 uzerine olsa flaslar daha iyi olmazmı..artık surum yukseldi..tesekkur ederim:)

dostum ben win7 de her türlü cfw yi gayet rahat yüklüyorum :hmmm

5800 cı

5800 cı

Üye
şu aranmada donmayada bir çözüm bulun lütfen

asepsi

asepsi

Üye
teşekkürler:oke: şimdi kurdum özellikle açılışı çok hoşuma gitti sorun yaşamadım yaşarsam paylaşırım :bye2:

BarisOlsun

BarisOlsun

Üye
sırf tam ekran diye bunu kurdum bu son halini beğenmesemde...inşallah daha iyisini yaparsın...

--------------- Ekleme ---------------

bu arada yeni efekt on numara olmuş tam istediğim gibi bence hep bu kalmalı...

bir hata var hemen düzeltilmesi gereken ana ekranda arama yapma bölümünün rengi hep mor tema dağişse bile...

adilasi

Üye
bende 2 kere oldu dahada olmadı allaha şükür neden oluyor bilmiyorum ama

şimdi bi daha baktım yine yaptı onu ama 2 saniye kesiliyo sonra birdaha yapmıyo virgo hocam çöz şu olayı beh :)

arkadaşlar bu sorun güncellemeden değil sensör ayarlarından. sensör ayarlarından dokunma kontrolünü pasifleştirin düzelecektir.

5800 cı

5800 cı

Üye
arkadaşlar bu sorun güncellemeden değil sensör ayarlarından. sensör ayarlarından dokunma kontrolünü pasifleştirin düzelecektir.
şimdi deniyorum olursa allah razı olsun senden :)

virgo2000

virgo2000

Üye
    Konu Sahibi
sırf tam ekran diye bunu kurdum bu son halini beğenmesemde...inşallah daha iyisini yaparsın...

bu arada yeni efekt on numara olmuş tam istediğim gibi bence hep bu kalmalı...

bir hata var hemen düzeltilmesi gereken ana ekranda arama yapma bölümünün rengi hep mor tema dağişse bile...

hep mor değil bazı eski temalarda mor olabilirmiş ... yani bu n8 ikonlarını yapan öyle diyor ... bence önemli bir hata değil... ama temaya bağlı gelen tüm ikonların değişmesini sağlayan tek n8 ikon paketi bu

destroy116

destroy116

Üye
Teşekkürler

snuriarslan

snuriarslan

Üye
İlk defa yaptım. Gayet başarılı anlatım olmuş. Ellerine sağlık.

kokpit774

kokpit774

Üye
arkadaşlar aranızda hiç java sorunu yaşayan yokmu işime çok yarayan bazı java programlar çalışmıyor çalışsada ne dokunmatiği çalışıyor nede sanal yön tuşları yardımcı olurmusunuz.

sado_27

sado_27

Üye
kardeş tşk ederim yeni cfw icin
peki bundaki hatalar ne acıklarmısın veya karsilaştıgın hatalar varmı

5800 cı

5800 cı

Üye
dokunma kontrolünü pasif yaptım yine oldu şimdi sadece oto ekran döndürme yi aktif diğerlerini pasif yaptım bakalım bide böyle deneyim

cozep

Üye
arkadasım guzel bı paylasım olmus yalnız benım sıkıntılarım sunlar uygulama yonetıcısıne gırmıyor tel.harıtalar hıç bı sekılde konum bulmuyor bır saat beklemısımdır.bırde verdıgın ovı uygulaması yuklenmıyor nedır cozum yolu yardımcı olabılırmısın.format attım tele aynı bırde bız bu cf istedıgımız modu yükleyebilirmiyizz

5800 cı

5800 cı

Üye
dokunma kontrolünü pasif yaptım yine oldu şimdi sadece oto ekran döndürme yi aktif diğerlerini pasif yaptım bakalım bide böyle deneyim

dediğim gibi yaptım ama yine aynı bir çözümü yokmu bunun ya

djmatrix

Üye
dediğim gibi yaptım ama yine aynı bir çözümü yokmu bunun ya
aynı sorun bende de devam ediyor,ikinci aramada yapmıyor fakat tlf nu kapatıp açınca yine ilk aramada ses kesiliyor.

Buhara15

Üye
arkadaşlar bundan bir önceki fw de bir sorun varmıydi n97 temasi olan di galiba eğer onda aranırken ses kesilmesi yoksa ona geceyim bu teli çok kasıyor özellikle bazen ilk açılışta hiçbir program çalışmıyor sırf onda menu sadece 4x3 tü diye buna geçmişti tekrar ona geceyim mi? cevaplarınizi bekliyorum.

5800 cı

5800 cı

Üye
bunun acilen çözülmesi lazım en hızlı fw bu çünkü değiştirmek istemiyorum sadece bunun için mesela ilk aramada yapıyor ikincisinde yapmıyor ama yarım saat sonra arayınca yine yapıyor birsürü şeye baktım tema efektlerini kapatıp denedim olmadı tema değiştirdim olmadı arkadaşın dediğini yaptım olmadı sorun nerede anlamadım ama sırf bu yüzden bu cfw den vazgeçmem opera mobile ile 7 sekme açtım yinede ram de 10 mb boş yer vardı sitelerin hepside büyük site sahibinden youtube vs dediğim gibi birtek bu sorun var çözülürse 10 numara cfw

arkadaşlar bundan bir önceki fw de bir sorun varmıydi n97 temasi olan di galiba eğer onda aranırken ses kesilmesi yoksa ona geceyim bu teli çok kasıyor özellikle bazen ilk açılışta hiçbir program çalışmıyor sırf onda menu sadece 4x3 tü diye buna geçmişti tekrar ona geceyim mi? cevaplarınizi bekliyorum.

ses kesilmesi var ne yazıkki şu anda bendeki o zaten ama 10 numara hız bakımından

djmatrix

Üye
bunun acilen çözülmesi lazım en hızlı fw bu çünkü değiştirmek istemiyorum sadece bunun için mesela ilk aramada yapıyor ikincisinde yapmıyor ama yarım saat sonra arayınca yine yapıyor birsürü şeye baktım tema efektlerini kapatıp denedim olmadı tema değiştirdim olmadı arkadaşın dediğini yaptım olmadı sorun nerede anlamadım ama sırf bu yüzden bu cfw den vazgeçmem opera mobile ile 7 sekme açtım yinede ram de 10 mb boş yer vardı sitelerin hepside büyük site sahibinden youtube vs dediğim gibi birtek bu sorun var çözülürse 10 numara cfw

ses kesilmesi var ne yazıkki şu anda bendeki o zaten ama 10 numara hız bakımından
bende şarj olurken yeşil ışık yanma sorunu vardı onu yaptım fakat bu sorun devam ediyor,dediğin gibi en hızlı fw bu bende deişmek istemiyorum

5800 cı

5800 cı

Üye
bende şarj olurken yeşil ışık yanma sorunu vardı onu yaptım fakat bu sorun devam ediyor,dediğin gibi en hızlı fw bu bende deişmek istemiyorum

yeşil ışık yanma bendede var ama bence sorun değil isime yarıyor hatta şarj olup olmadığını anlıyorum en azından şu sorun bir çözülsün bol bol dua edecem valla

Üst Alt