bbkr630
Üye
kardeş çözümü buraya yaz da bende değiştirmek istiyorum..
bununla ilgili bu bölümde konu açıyorum detaylı anlatıcam
kardeş çözümü buraya yaz da bende değiştirmek istiyorum..
windows7 de yukleyemiyoruz buyuk sıkıntımız bu..jafta görmüyor.biride su xp den farklı yuklemeyi anlatsa ne olur yaa..bulunamıyor,görmüyor..birde ricam artık 52 uzerine olsa flaslar daha iyi olmazmı..artık surum yukseldi..tesekkur ederim![]()

bende 2 kere oldu dahada olmadı allaha şükür neden oluyor bilmiyorum ama
--------------- Ekleme ---------------
şimdi bi daha baktım yine yaptı onu ama 2 saniye kesiliyo sonra birdaha yapmıyo virgo hocam çöz şu olayı beh![]()
şimdi deniyorum olursa allah razı olsun sendenarkadaşlar bu sorun güncellemeden değil sensör ayarlarından. sensör ayarlarından dokunma kontrolünü pasifleştirin düzelecektir.

sırf tam ekran diye bunu kurdum bu son halini beğenmesemde...inşallah daha iyisini yaparsın...
bu arada yeni efekt on numara olmuş tam istediğim gibi bence hep bu kalmalı...
bir hata var hemen düzeltilmesi gereken ana ekranda arama yapma bölümünün rengi hep mor tema dağişse bile...
dokunma kontrolünü pasif yaptım yine oldu şimdi sadece oto ekran döndürme yi aktif diğerlerini pasif yaptım bakalım bide böyle deneyimarkadaşlar bu sorun güncellemeden değil sensör ayarlarından. sensör ayarlarından dokunma kontrolünü pasifleştirin düzelecektir.
dokunma kontrolünü pasif yaptım yine oldu şimdi sadece oto ekran döndürme yi aktif diğerlerini pasif yaptım bakalım bide böyle deneyim
aynı sorun bende de devam ediyor,ikinci aramada yapmıyor fakat tlf nu kapatıp açınca yine ilk aramada ses kesiliyor.dediğim gibi yaptım ama yine aynı bir çözümü yokmu bunun ya
arkadaşlar bundan bir önceki fw de bir sorun varmıydi n97 temasi olan di galiba eğer onda aranırken ses kesilmesi yoksa ona geceyim bu teli çok kasıyor özellikle bazen ilk açılışta hiçbir program çalışmıyor sırf onda menu sadece 4x3 tü diye buna geçmişti tekrar ona geceyim mi? cevaplarınizi bekliyorum.
bende şarj olurken yeşil ışık yanma sorunu vardı onu yaptım fakat bu sorun devam ediyor,dediğin gibi en hızlı fw bu bende deişmek istemiyorumbunun acilen çözülmesi lazım en hızlı fw bu çünkü değiştirmek istemiyorum sadece bunun için mesela ilk aramada yapıyor ikincisinde yapmıyor ama yarım saat sonra arayınca yine yapıyor birsürü şeye baktım tema efektlerini kapatıp denedim olmadı tema değiştirdim olmadı arkadaşın dediğini yaptım olmadı sorun nerede anlamadım ama sırf bu yüzden bu cfw den vazgeçmem opera mobile ile 7 sekme açtım yinede ram de 10 mb boş yer vardı sitelerin hepside büyük site sahibinden youtube vs dediğim gibi birtek bu sorun var çözülürse 10 numara cfw
ses kesilmesi var ne yazıkki şu anda bendeki o zaten ama 10 numara hız bakımından
bende şarj olurken yeşil ışık yanma sorunu vardı onu yaptım fakat bu sorun devam ediyor,dediğin gibi en hızlı fw bu bende deişmek istemiyorum