Menü/şeçenek/düzenle/isim değiştireceğin şeyin üzerine dokun tekrar/seçenek/yeni isim ver /tamam de/bu kadarya şu klasör isimlerini nasıl değiştiririz
Ustad Çok Tşk ederim...
--------------- Ekleme ---------------
Menü/şeçenek/düzenle/isim değiştireceğin şeyin üzerine dokun tekrar/seçenek/yeni isim ver /tamam de/bu kadar
arkadaşlar ben bu fw yükledikten sonra global race:raging thunder oyunu ve bounce oyunu silindi.global race raging thunderı yüklemeye çalışıyorum ve dahili bileşen hatası veriyor nasıl yükleyebilirim bu oyunu yardım lütfen
Ana menüdeki değişiyor ama klasör içinde olan dosyaların adı değişmiyorkardeş bu kadar basit bişeyi niye sorayım mp3 klasörün adı değişmiyor bu şekilde adını müzik olarak nasıl değiştiririm
Ana menüdeki değişiyor ama klasör içinde olan dosyaların adı değişmiyor
bende 2 kere oldu dahada olmadı allaha şükür neden oluyor bilmiyorum amaabi aramada srun var ya biri aradı mı ses az bişi çıkıyor biraz kesiliyor sonra az bişi daha çalıp tekrar gidiyor kaç defa denedim ççzülmedi ne olacak çözümü var mı acil bir cevap bekliyorum sizden![]()

Ana menüdeki mp3 (gerçi başka mpe var mı ?) adı değişmiyor seçenekler düzenle diyorum bunun adı değişmiyor öyle bi seçenek yok
--------------- Ekleme ---------------
tmm tmm klasör adını nasıl düzenleyeceğimi buldum ilgilenen olursa pm atsın