5800 C6V2 Süper Hız-Uzun batarya (yeniler için anlatım ve dosyalar mevcut)

Sponsorlu Bağlantılar

numan.tr

numan.tr

Üye
Arkadaşlar Nokia Mail çalışıyormu bi kontrol edebilirmisiniz?
internete bağlanmaya gerek yok maile basın, karşınıza lisans sözleşmesi tarzı bişe gelmesi gerek.
bende olmuyo sizde durum nedir?

elk2msm

elk2msm

Üye
mail çalışmıyor.......

djmatrix

Üye
şarj olurken yeşil ışık yanıyor,kapatmak için mod var mı ??

kartal1000

kartal1000

Üye
mesajlarda bi sorunla karsılastım mesaj geldigi zaman mesajın saatini kafasina göre atiyor ve mesajların içinde kalıyo en başa gelmıyo kısacası
Yinede ellerine sağlık cok begendım cfwyi

FATIH_999

Üye
arkadaşlar ben bu fw yükledikten sonra global race:raging thunder oyunu ve bounce oyunu silindi.global race raging thunderı yüklemeye çalışıyorum ve dahili bileşen hatası veriyor nasıl yükleyebilirim bu oyunu yardım lütfen

5800 cı

5800 cı

Üye
bu fw de söyle bir sorun var bazen aranırken telefonun sesi kesiliyor 2-3 saniye sonra çalmaya devam ediyor bunun çözülmesi lazım çok sorun değil ama yinede can sıkıyor

ammarakca

ammarakca

Üye
Ustad Çok Tşk ederim...

--------------- Ekleme ---------------

ya şu klasör isimlerini nasıl değiştiririz
Menü/şeçenek/düzenle/isim değiştireceğin şeyin üzerine dokun tekrar/seçenek/yeni isim ver /tamam de/bu kadar

bbkr630

bbkr630

Üye
Ustad Çok Tşk ederim...

Menü/şeçenek/düzenle/isim değiştireceğin şeyin üzerine dokun tekrar/seçenek/yeni isim ver /tamam de/bu kadar

kardeş bu kadar basit bişeyi niye sorayım mp3 klasörün adı değişmiyor bu şekilde adını müzik olarak nasıl değiştiririm

numan.tr

numan.tr

Üye
arkadaşlar ben bu fw yükledikten sonra global race:raging thunder oyunu ve bounce oyunu silindi.global race raging thunderı yüklemeye çalışıyorum ve dahili bileşen hatası veriyor nasıl yükleyebilirim bu oyunu yardım lütfen

önce javayı yükle sonra global racingi yükle ozaman çalışır.

ammarakca

ammarakca

Üye
kardeş bu kadar basit bişeyi niye sorayım mp3 klasörün adı değişmiyor bu şekilde adını müzik olarak nasıl değiştiririm
Ana menüdeki değişiyor ama klasör içinde olan dosyaların adı değişmiyor

akif686

akif686

Üye
Ya çok güzel ama başka temalar yüklenmiyomu yada nasıl yükleniyo?

ARSxm

ARSxm

Üye
OOOOOOOOOOOOOFFFFF süper olmuş çok hızlı:) 4x5 yükledim. sadece temayı değiştirdim ve menüde bi' kaç düzenleme yaptım. yalnız ovi suite telefonu tanımıyor. ne yapmam gerekir?

bbkr630

bbkr630

Üye
Ana menüdeki değişiyor ama klasör içinde olan dosyaların adı değişmiyor

Ana menüdeki mp3 (gerçi başka mpe var mı ?) adı değişmiyor seçenekler düzenle diyorum bunun adı değişmiyor öyle bi seçenek yok

tmm tmm klasör adını nasıl düzenleyeceğimi buldum ilgilenen olursa pm atsın

eyup932

Üye
emeğine sağlık kardeşim...fakat bi sıkıntı var söylendi mi bilmiyorum ama çoğu c6 cfw sinde org live messenger çalışmıyor..ve bu konuda hiç bir yardım yok...teşekkür ederim

Buhara15

Üye
abi aramada srun var ya biri aradı mı ses az bişi çıkıyor biraz kesiliyor sonra az bişi daha çalıp tekrar gidiyor kaç defa denedim ççzülmedi ne olacak çözümü var mı acil bir cevap bekliyorum sizden:(

5800 cı

5800 cı

Üye
abi aramada srun var ya biri aradı mı ses az bişi çıkıyor biraz kesiliyor sonra az bişi daha çalıp tekrar gidiyor kaç defa denedim ççzülmedi ne olacak çözümü var mı acil bir cevap bekliyorum sizden:(
bende 2 kere oldu dahada olmadı allaha şükür neden oluyor bilmiyorum ama

şimdi bi daha baktım yine yaptı onu ama 2 saniye kesiliyo sonra birdaha yapmıyo virgo hocam çöz şu olayı beh :)

FATIH_999

Üye
Malesef yine olmadi yükledim java yı baska yolu yok mu oyunları kurmanın

Buhara15

Üye
Ana menüdeki mp3 (gerçi başka mpe var mı ?) adı değişmiyor seçenekler düzenle diyorum bunun adı değişmiyor öyle bi seçenek yok

tmm tmm klasör adını nasıl düzenleyeceğimi buldum ilgilenen olursa pm atsın

kardeş çözümü buraya yaz da bende değiştirmek istiyorum..

kayalar3639852

Üye
fw yükleyecek arkadaşlar bunu yükleyin ve noktayı koyun bundan iyisini bulmanız imkansız kardeşim ellerine emeğine sağlık minnettarım sana hakkını helel et o kadar emek harcamışsın

5800 cı

5800 cı

Üye
sadece aranmadaki donma sorunu var başka hiçbişe yok oda çözülse 10 numara ;)

Üst Alt