elk2msm
Üye
ya uygulama güncellemeleri nerde müzik çaları güncelleyecem bulamadım birtürlü
internet klasörünün içinde
yükleyenler söyleyebilirmi ana menü yatay modda tuş kilidi yapınca tuş kilidi açma yatay mı oluyor öyleyse kötü şu anda modlamalar yapıyorum daha kurmadım ve bun nasıl düzeltirim bilemiyorum yani niye bu mod var ki kim tuş kilidini açmak için telefon eline yaty modda alırki
çok sağol eyvallahinternet klasörünün içinde
evet yatay çıkıyo
--------------- Ekleme ---------------
çok sağol kardeş ve tüh şimdi bununla uğraşmam gerek bence çok saçma yani telefonu açarken elimde neden yatay tutayım ki
ya ne demek istediğini tam anlamadım senin şikayetin tuş kilidini açarken ekran yatay çıkacak diyemi istemiyorsun öyleyse tel düzdeyken kilitle sonra istediğin gibi koy cebine sonra yine düz aç bu kadar basit tabi ne demek istediğini anladıysamevet yatay çıkıyo
çok sağol kardeş ve tüh şimdi bununla uğraşmam gerek bence çok saçma yani telefonu açarken elimde neden yatay tutayım ki
ya ne demek istediğini tam anlamadım senin şikayetin tuş kilidini açarken ekran yatay çıkacak diyemi istemiyorsun öyleyse tel düzdeyken kilitle sonra istediğin gibi koy cebine sonra yine düz aç bu kadar basit tabi ne demek istediğini anladıysam
kardeş doğru anlamışsın da bazen resim bakarken yada neyse işte yatay moddayken aceleyle kilitliyorum sonra iş açmaya gelince yatay çıkıyo ekranda ve bence saçma bi fonksyon tuş kilidini yatay modda açmak zaman kaybıyinede sağol
ya takma kafana topu topu kaçkere yan kapatacan teli en fazla birkaçkere gerisini düz kapatıcan takma kafana 10 numara ccfw yükle hızı hissetkardeş doğru anlamışsın da bazen resim bakarken yada neyse işte yatay moddayken aceleyle kilitliyorum sonra iş açmaya gelince yatay çıkıyo ekranda ve bence saçma bi fonksyon tuş kilidini yatay modda açmak zaman kaybıyinede sağol
arkadaş yanlış anlamış heralde bende kurdum yatayken tuş kilidi kapanınca menü tuşuna batığında yani dikey çıkıyor,yani bir sorun yokkardeş doğru anlamışsın da bazen resim bakarken yada neyse işte yatay moddayken aceleyle kilitliyorum sonra iş açmaya gelince yatay çıkıyo ekranda ve bence saçma bi fonksyon tuş kilidini yatay modda açmak zaman kaybıyinede sağol
yoo yanlış anlamadım tuşu kilitlemeden önce yatay moda aldım kilitledim tuş kilidi yatay çıktı bendearkadaş yanlış anlamış heralde bende kurdum yatayken tuş kilidi kapanınca menü tuşuna batığında yani dikey çıkıyor,yani bir sorun yok
arkadaş yanlış anlamış heralde bende kurdum yatayken tuş kilidi kapanınca menü tuşuna batığında yani dikey çıkıyor,yani bir sorun yok
hay Allah senden razı olsun internette tuş kilitliyken tuş kilidi açma fonksyonu döndüme modunu buldum ilgilenen olursa yazarım çok sağol
yani tuşkilidini açmadan n8 tuş kilidi resmi dönüyo tema efekti açıksa o şekilde de dönüyo
yoo yanlış anlamadım tuşu kilitlemeden önce yatay moda aldım kilitledim tuş kilidi yatay çıktı bende[/QUOTE
bende dikey 3x4 yükledim ben,sen hangisini yükledin?
yoo yanlış anlamadım tuşu kilitlemeden önce yatay moda aldım kilitledim tuş kilidi yatay çıktı bende[/QUOTE
bende dikey 3x4 yükledim ben,sen hangisini yükledin?
kardeş ben 5X4 menüyü yükledim şu en son yenilenen son hali yani şu anda flaşlıyorum istediğim gibi değilsed ekran kilitliyken dönme efekti ekliycem sonucu buraya yazıcam yardım için tşk
bide ne yaptıysam şu genel profil adını değiştiremedim
denedim tam istediğim gibi yan dönmüyor Virgo kardeş ve yardım edenlere tşk
ya şu menü klasörlerinin adını değiştirmenin bi yolu var mı mp3 kalsörü var ama içinde radyo var mp3 yerine müzik diye adlandırmak istiyorum
merhaba arkadasım tesekkurler kurdum guzel olmus ama bu en son olanı kurmadım cunku 4x4 3x4 5x4 ne anlama gelmektedır tesekkurlerLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?