5800 C6V2 Süper Hız-Uzun batarya (yeniler için anlatım ve dosyalar mevcut)

turkmenx

Üye
sen şey buldun şeyini arıyon bu n8 değil yaf 5800

tmm sadece sordum bnce 4x4 daha gzl duruyo ikisinide yükledim en güzeli 4x4. bu arada resim çekip koycam arkadasa yardım ediyim biraz amele gibi konu hazırlamıs ama gzl . tekrar tesekkürler

5800 cı

Üye
bu fw yi henüz yüklemedim ama jbak taskman ve besttaskman programları kesinlikle çakışıyor

ayrıca fw için tekrar
ben handy taskmanı yükledim çalışmadı sildim çalışmaya başladı buna bir çözüm bulmak lazım handy taskman çok lazım oluyo bana

djmatrix

Üye
ark lar yeniden batarya ve şebeke simgelrinin çıkması için ne yapmam lazım,yani tam ekran olmaması için herhangi bir mod var mı?

arkadaşlar banada şu tam ekran yapma uygulamasının dosyaları gerekli ne yapmalıyım lütfen yardımcı olun

--------------- Ekleme ---------------

ve virgo 2000 koyduğu temaları nasıl çıkarıp başka tema yükleyebilirim bu fw,

'Şeref'

Emekli Yönetici
ben handy taskmanı yükledim çalışmadı sildim çalışmaya başladı buna bir çözüm bulmak lazım handy taskman çok lazım oluyo bana

demekki bütün görev yöneticisi programları slide tuş kilidi ile çakışıyo ..
evet bi çözüm bulunsa iyi olur..

djmatrix

Üye
msj okuyucu kullanmadaığım için kaldırdım,hızı çok iyi,tşk ler,bu arada temaları kaldırıp fw atınca tlf açılmadı,bilgisi olan varsa yardımcıl olursa sevinirim..

numan.tr

Üye
selam,
fwyi yükledim ancak e-mail pro. çalışmıyor.
Bunun için çözümü olan var mı?

bbkr630

Üye
artık sanırım işte budur demenin zamanı geldi bu son olacak gerçekten kaç kere karar verdiysem hep c6 kurdum ama olmazsa gerçekten orjinale döncem ama sanırım bu sefer olacak deneyip hemen yazcam virgo ellerin dert görmesin

evildark

Üye
orjinal telefon yazılımına dönmek istiyorum nasıl yapacağım bi yardım edin :S

pro8181

Üye
arkadaşlar telefon her seferinde kapalı durumdamı olmalı.5800.yardımcı olurmusunuz

Buhara15

Üye
senin ilk paylaştığın fw nin temasını nasıl bulabilirim en başta paylaştığın siyah gri bir temaydi N8 in temasımıydi tam hatırlamıyorum onu nerden bulabilirim ?

djmatrix

Üye
arama gelince tlf afallıyor,ses gidip geliyor sonra düzeliyor ama yeterli deil bu sorun çıkmasaydı çok güzel bi fw olurdu..

5800 cı

Üye
arama gelince tlf afallıyor,ses gidip geliyor sonra düzeliyor ama yeterli deil bu sorun çıkmasaydı çok güzel bi fw olurdu..
onu sadce ilk aranmada yapıyo yani fw yi attıktan sonra 1 kere yapıyor sonra birdaha yapmıyor

numan.tr

Üye
ellerine sağlık güzel fw ancak email çalışmıyor.
2 defa flashladım, birkaç kere hard format, birkaç kere restart, javayı da yükledim ancak emaili birtürlü çalıştıramadım.
bir öncekine geri döndüm. umarım hallolur.

5800 cı

Üye
teli aç kapa ilk bi ara öle yapacak kapat sonra hemen bidaha ara yapmıyo en azından benimki öyle

numan.tr

Üye
arkadaşlar sizde email çalışıyormu?

5800 cı

Üye
onu da denemiştim,şimdi bi kaç program yüklemiştim onları sildim düzeldi ama hangi programdan olabilir ki
sevindim valla bilmiorum ben direk 2 kere deneim ilkinde ses kesildi 2.sinde olmadı hatta şimdi yine yaptım normal çaldı