virgo2000
Üye
-
Konu Sahibi
-
arkadaşım cevap verdiğin içiN teşekkürler DZMUSİCKEY önce ki versiyonda kamera tuşundan play/pause oluyordu şimdi ise menü tuşundan oluyor eğer menü tuşundan olursa da dokunmatik tuş kilidi olmuyor sürükle kilidi aç kısmı olmuyor bu sorunuda çözersen çok iyi olur ben 4x4 kullanıyorum çok süper eline sağlık kolay gelsin... ve rompatcher de kurdum ama java ve adobe flash 4 ü felan kuramıyorum ne yapabilirim ve birde bu müzik çalarI'ın en son güncellemesini yüklersen de çok güzel olur yani çalan şarkısın sözleri felan görünse iyi olur TEŞEKKÜRLER...
rehberde veya video playerda bi sorun yok ben o kadar denedim. Hafıza kartınızın sistem klasörlerini iyi temizleyip flashlayın. yakın zamanda da sürüm çıkmayacakzaten herşeyi sildim genele hitap etmek için
--------------- Ekleme ---------------
usta daha siyah bi temayla şarjdan kazanıldıgını ilk defa senden dydum... şarjdan kazanmanın tek yolu ayarlardan ışık şiddetini düşürmendir... renk siyah da olsa ışık yanıyor sonuçta temayla ilgisi yok şarjın
fw güzel ama bikaç sorun var bunlardan en önemlisi telofon kilit halindeyken ortadaki beyaz tuş 10 snyde bir 3-5 sniye uzunluğunda yanıp duruyor buda şarjda etkili oluyor bide ram maksimum 52 mb oluyor normal 5800 da zaten 57 mb fazla hızlı değil bi kaç eksiklik daha ..
sağolasın arkadaşım şimdi 4x4 ü indirip kurabilir miyim ? ve birde bu müzik çalar sözleri göstercek mi acaba ?
Kardeş ellerine emeklerine sağlık, yalnız şu ilk sayfayı düzelt istersen, üstte 3*4 yazıyor resim 4*5 e ait, 4*5 yazıyor resim 3*4 e ait
--------------- Ekleme ---------------
Ayrıca 08.01.2011 tarihli düzenlemende sadece efektmi ekledin
Eyvallah sağolasıntema efekti + dz musickey düzeltmesi
sagol kardesim. Ben suna dayanarak oyle bisey soylemistm. Daha acik renkte daha cok aydinlatma olacagndan daha fazla sarj yer diye dusunmustm. Bide konuyu yenilemissin fw de guncelleme veya bi degisiklikmi oldu? Calismalarn cok guzel tesekkurler
yükledikten sonra güncellersin ben öyle yaptımsağolasın arkadaşım şimdi 4x4 ü indirip kurabilir miyim ? ve birde bu müzik çalar sözleri göstercek mi acaba ?
bu cfw de cpu ve fps modlamaları yapıldımı ve 042 üzerine mi yapıdı. eğer öyleyse iyi bir cfw ye benziyor ve denemeyi düşünüyorum. lütfen bu konuya açıklık getirir misin ay
Öncelikle teşekkürler.
Telefon sık sık kapanıp açılıyor bu su ana kadar denediğim 3 fw içinde aynı sorun geçerli.
Lütfen yardımcı olur musunuz.
Teşekkürler.
Program kurup denedim sensör çalışıyor... tel in sağ üstteki noktadan bahsetmiyor musun ? tuş ışıklarının fix ini de yükledim ondan tuş kilidi böyle olmuş ... daha iyi değil mi böyle?trance kardeş son güncellemeden sonra farkettim fw yakınlık sensörü çalışmıyor
telefon ayarlanan tuş kilidi zamanında ekranını kapatıyor bir bakarmısın sana zahmet
Fw için teşekkürleer. yüklemem biraz sıkıntılı oldu o VO1 VO2 olayında falan ama yükledim yaklaşık 9.denememde oldubenm telefonumun orjinal oyunları gtmiş ama bide oviye giremiyorum onları nasıl düzeltecez ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?