5800 C6V2 Süper Hız-Uzun batarya (yeniler için anlatım ve dosyalar mevcut)

Konu Sahibi

dzmusickey tam istediğin gibi oldu bence de en iyisi senin dediğin gibi konuya ekledim yeni dz musickey linki indir yeni eklediğim fw ye kur ... java da sorun olmaz eğer flashlamadan önce hafıza kartındaki sistem klasörlerini sildiysen kendim denedim çünkü çalışıyor. flash ı denemedim ama kimse böyle bi sorun bildirmedi bu da hafıza kartındaki sistem dosyalarından olabilir

sağolasın arkadaşım şimdi 4x4 ü indirip kurabilir miyim ? ve birde bu müzik çalar sözleri göstercek mi acaba ?

fw güzel ama bikaç sorun var bunlardan en önemlisi telofon kilit halindeyken ortadaki beyaz tuş 10 snyde bir 3-5 sniye uzunluğunda yanıp duruyor buda şarjda etkili oluyor bide ram maksimum 52 mb oluyor normal 5800 da zaten 57 mb fazla hızlı değil bi kaç eksiklik daha ..

sagol kardesim. Ben suna dayanarak oyle bisey soylemistm. Daha acik renkte daha cok aydinlatma olacagndan daha fazla sarj yer diye dusunmustm. Bide konuyu yenilemissin fw de guncelleme veya bi degisiklikmi oldu? Calismalarn cok guzel tesekkurler

Konu Sahibi

normal 5800 yazılımından kat kat hızlı bu yazılım... ram le işimiz yok isterse 10 mb olsun yeter ki hızlı olsun... örnek olarak normal 5800 yazılımındaki mesajlara veya rehbere giriş hızıyla bunu karşılaştır anlarsın hızı ...yanıp sönen ışığı da ayarlardan kapatabilirsin

--------------- Ekleme ---------------

sağolasın arkadaşım şimdi 4x4 ü indirip kurabilir miyim ? ve birde bu müzik çalar sözleri göstercek mi acaba ?

eet indir kur ama music player sözlerini gösteren güncellemeyi eklemedim onu program olarak indirip kurabilirsin... benim bundaki herşeyi silmemin veya başka bişey eklemememin nedeni ileriye dönük olmasını istediğim içindir... yani yeni sürüm bi program çıkarsa bileşen hatası filan alınmasın diye

AlpReis

Üye
Kardeş ellerine emeklerine sağlık, yalnız şu ilk sayfayı düzelt istersen, üstte 3*4 yazıyor resim 4*5 e ait, 4*5 yazıyor resim 3*4 e ait

Ayrıca 08.01.2011 tarihli düzenlemende sadece efektmi ekledin

Konu Sahibi

tema efekti + dz musickey düzeltmesi

Konu Sahibi
sagol kardesim. Ben suna dayanarak oyle bisey soylemistm. Daha acik renkte daha cok aydinlatma olacagndan daha fazla sarj yer diye dusunmustm. Bide konuyu yenilemissin fw de guncelleme veya bi degisiklikmi oldu? Calismalarn cok guzel tesekkurler

sadece tema efekti + dz musickey düzeltmesi...
bazıları için önemli olabilir

bu cfw de cpu ve fps modlamaları yapıldımı ve 042 üzerine mi yapıdı. eğer öyleyse iyi bir cfw ye benziyor ve denemeyi düşünüyorum. lütfen bu konuya açıklık getirir misin ay

Davulbaz

Üye
hiç problem yok.bu yükleyeceğim son fw.şubatta nokiadan kurtulup mis gibi htc desireme kavuşacağım

yükledikten sonra güncellersin ben öyle yaptım

trance kardeş son güncellemeden sonra farkettim fw yakınlık sensörü çalışmıyor
telefon ayarlanan tuş kilidi zamanında ekranını kapatıyor bir bakarmısın sana zahmet

ceyk001

Üye
Fw için teşekkürleer. yüklemem biraz sıkıntılı oldu o VO1 VO2 olayında falan ama yükledim yaklaşık 9.denememde oldu benm telefonumun orjinal oyunları gtmiş ama bide oviye giremiyorum onları nasıl düzeltecez ??

cep telefonuma ilk kez modlanmış fw atıyorum, gerçekten mükemell olmuş emeğine sağlık.

lllete

Üye
Öncelikle teşekkürler.
Telefon sık sık kapanıp açılıyor bu su ana kadar denediğim 3 fw içinde aynı sorun geçerli.
Lütfen yardımcı olur musunuz.
Teşekkürler.

bbkr630

Üye
ya pil ömrü nasıl acaba ben yükledim dün geceden bu sabaha bekleme modunda yarı yarıya düşmüş gözüküyo(Nokia battery monitöre göre - eski FW'de doğru gösteriyordu ) kullananların pil ömrüyle ilgili sıkıntısı var mı ben bidaha şarj edip denicem

--------------------------------------------------------------------------------------------

Sanırım benden habersiz gece telefonla oyun oynanmış yinede pil ömrünü merak ettim ve ilave etmeliyim ki başlıkta yazdığı gibi en stabil ve en hızlı FW "İŞTE BUDUR" dedirtecek bişey olmuş nihayet kurtuldum habire flaşlamaktan

-------------------------------

ya denemeye devam ediyorum gerçekten şarj süresi sorunu var

Konu Sahibi
bu cfw de cpu ve fps modlamaları yapıldımı ve 042 üzerine mi yapıdı. eğer öyleyse iyi bir cfw ye benziyor ve denemeyi düşünüyorum. lütfen bu konuya açıklık getirir misin ay

gerekirse yapacaktım dediğin modları gerekmedi yeterince hızlı .. 041 üzerine

Öncelikle teşekkürler.
Telefon sık sık kapanıp açılıyor bu su ana kadar denediğim 3 fw içinde aynı sorun geçerli.
Lütfen yardımcı olur musunuz.
Teşekkürler.

senin telefonla ilgili bi sorun .. böyle bişey hiç başıma gelmedi. orjinal 5800 yazılımı kuruluyken kapanmıyo muydu ?

trance kardeş son güncellemeden sonra farkettim fw yakınlık sensörü çalışmıyor
telefon ayarlanan tuş kilidi zamanında ekranını kapatıyor bir bakarmısın sana zahmet
Program kurup denedim sensör çalışıyor... tel in sağ üstteki noktadan bahsetmiyor musun ? tuş ışıklarının fix ini de yükledim ondan tuş kilidi böyle olmuş ... daha iyi değil mi böyle?

bundan bikaç sayfa geriye bak biri bi açıklama yapmış ovi mağaza yı düzeltmek için.. ovi maps ise çalışıyor

tuş kilidine demedim trance kardeş yanlış anladın sen
konuşma sırasında tuş kilit zamanını nasıl ayarlarsan ekran o sürede kapanıyor
telefonu kulağına yaklaştırınca kapanması gerek ama kapanmıyor
ben ondan bahsettim bir zahmet bakarsan