terzim Üye kardesım calısmalarını gercekten hep taktır edıyom cok guzel calısmaların oldu bana ettın yardımlar ıcın tesekürler polat558
kardesım calısmalarını gercekten hep taktır edıyom cok guzel calısmaların oldu bana ettın yardımlar ıcın tesekürler polat558
alper0642 Üye ysnsclefe' Alıntı: arkadaşlar bnm tflnun versiyonu v52 acaba bu cfwyi bu versiyona atabiliyormuyuz. Genişletmek için tıkla ... atabilirsin, zaten bu da v52 üzerine, yapılmayacak tek şey, v52 yükledikten sonra eski sürümlerden birine dönmek. bunu sakın yapmayın.
ysnsclefe' Alıntı: arkadaşlar bnm tflnun versiyonu v52 acaba bu cfwyi bu versiyona atabiliyormuyuz. Genişletmek için tıkla ... atabilirsin, zaten bu da v52 üzerine, yapılmayacak tek şey, v52 yükledikten sonra eski sürümlerden birine dönmek. bunu sakın yapmayın.
uzmburak Üye ysnsclefe' Alıntı: verdiğiniz bilgi için teşekürler bide telefonun garantisini etkiliyormu bu cfwler Genişletmek için tıkla ... bildiğim kadarıyla cfw li halde gönderirsen etkiliyor ama göndermeden önce orjinal fw yüklersen sorun olacağını sanmıyorum
ysnsclefe' Alıntı: verdiğiniz bilgi için teşekürler bide telefonun garantisini etkiliyormu bu cfwler Genişletmek için tıkla ... bildiğim kadarıyla cfw li halde gönderirsen etkiliyor ama göndermeden önce orjinal fw yüklersen sorun olacağını sanmıyorum
am0n Üye kardes eyw da bu jafı internetten indirdim senin verdiginle yapamadım ama süper calsııor ellerine saglıkkk
kardes eyw da bu jafı internetten indirdim senin verdiginle yapamadım ama süper calsııor ellerine saglıkkk
polat558 Üye Konu Sahibi am0n' Alıntı: kardes eyw da bu jafı internetten indirdim senin verdiginle yapamadım ama süper calsııor ellerine saglıkkk Genişletmek için tıkla ... sende saol kardeşim
am0n' Alıntı: kardes eyw da bu jafı internetten indirdim senin verdiginle yapamadım ama süper calsııor ellerine saglıkkk Genişletmek için tıkla ... sende saol kardeşim