5800 c6 fw sürümünde tel kilitlenince kırmızı-yeşil-üstekibar ışıkları yanık kalıyor??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

runoonur

Üye
    Konu Sahibi
5800 c6 fw sürümünde tel kilitlenince kırmızı-yeşil-üstekibar ışıkları yanık kalıyor??
5800 c6 fw sürümünde tel kilitlenince kırmızı-yeşil-üstekibar ışıkları yanık kalıyor?? bunun çözümü varmı ??? lütfen yardım

aynı sorun bende de var bi türlü çözemedim :S menü tusu arama ve sonlandırma tuşları bi bakıom yanık kalıyor. bi bakıom normale dönmüş.hard formattan başka bi çözümü varmı

Mert045

Üye
Rompatcher yaması kullan turn off light.

pek bilmiyorum kusuruma bakma nasıl yapacam.rompatcher'i kurduktan sonra?

Mert045

Üye
Buradan indirip arşivden çıkar daha sonra xplore yardımıyla C/Patches Klasörune at Rompatcherdan yamayı etkinleştir telefonu yeniden başlat bide öyle dene.

Mert045

Üye
Bekliyorum bişey yapamazsan buraya yaz takipteyim

yaptım şimdilik normale döndü tşk ederim. ama bagzen teli yeniden başlatınca takılıp kalıo menü tuşu yanmıyodu. inş bidaha olmaz. tekrar tşk ettim. eger yine olursa buraya yazarım

----------Eklendi @ 22:19:19 ---------- Yazıldı @ 22:18:38 ----------

telim hackli değil rompatcher bi sorun yaratır mı bilmiyorum :S

Mert045

Üye
Hackli değilse rompatcher nasıl kuruldu

aslında önceden hacklemiştim bu telin ışığını azaltma cogaltma programları kullandım değiştirdim.sonra soft format attım.tel normale döndü deim ama bu sorun cıktı işte dahada hacklemem teli

Mert045

Üye
Sorun hacklemekten olmamıştır başka bi nedeni vardır . Neyse düzeldiyse sorun yok.

rompatcheri acınca şöyle bi uyarı verior 'sys/bin/patcher*.LDD Not Foun' tmm diyorum açılıyor anlamadım :S

----------Eklendi @ 22:26:01 ---------- Yazıldı @ 22:24:47 ----------

yazılımı yeniden yükledim ovi suite den yine olmadı yine bunda da olmazsa hard format çağre gibi görünüyor

Mert045

Üye
Evet hard en temiz yol ama uğraştırıyor.

hard formattan sonra ne yapılması gerektiğinide tam olarak bilmiyorum. bikere attım hard format beceremedim garantiye verdim.

hard formatta attım yine aynı. tuş ışıkları yanıyo menü ışığı yanmıyo bi tek :S

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...