5800 c:hafızasını gereksiz dosyalardan temizleme YARDIMM???

Sponsorlu Bağlantılar

CYBERstix

CYBERstix

Üye
    Konu Sahibi
5800 c:hafızasını gereksiz dosyalardan temizleme YARDIMM???
Merhaba arkadaşlar.5800 telefonuma yüklemelerde her nekadar E: hafızasını kullansam da C: hafızası da aynı doğrultuda doluyor.PC de CCleaner türü programlar , telefonda da G-Force, X-Clear vs.. türü programlar var. Bunlar sanırım işimi görebilir. Fakat forumda aradığımda bu programlar ya sertifika hatası veriyor ya da hacklemem gerektigi söyleniyor. Telefonum yeni, bu yüzden Hacklemeden yada Sertifikalamadan direkt yükleyebilecegim bir link verebilir misiniz veya böyle bir imkan var mı???:sos

JayJayyy

Üye
onları kendi sertifikanla sertifikalaman lazım.anlamıyorum ben sizi sertifika almak neden bu kadar zor geliyor size:d:

CYBERstix

CYBERstix

Üye
    Konu Sahibi
ben sertifika almadan veya hacklemeden bu programları bulabilir misiniz diye soruyorum?

JayJayyy

Üye
bende o programlar kendi sertifikan olmadan yüklenmez diyorum.:d:

ALpWaR24

ALpWaR24

Üye
sen direk hard format at :ehe

mcetin55

mcetin55

Üye
Sertifika almak zor geliyorsa sertifika almak icin konu acılmıs forumda ımei numuarsını syle sertfkan hzrlansın.

sdkmc

Üye
C ye kurduğun tüm programları kaldır. Dosya yöneticisi > Yedekle > Yedekleme içerikleri 'tümü' nü işaretle > Seçenekler > Şimdi Yedekle de.

yedekleme bittiğinde hafıza kartını çıkar ve *#7370# i tuşla. senden güvenlik kodu istenecektir. (varsayılan: 12345) kodu girdiğinde telefona hard format atılır. telefon yeniden başlatılır.

açıldığında tekrar dosya yöneticisi yedekleye gir. bu sefer 'Geri Yükle'yi tıkla.

geri yükleme tamamlandığında programların, mesajların, arama kayıtların ve dosyaların geri yüklenir. yalnız kurduğun bazı programlar (örneğin bende google maps) ve güncellemeler geri gelmeyebilir. ama C sürücüsünde yeterince boş alan açıldığını göreceksin. benim telefonumda bunu yapmadan önce boş alan 33 mb iken bu işlemden sonra 62 mb boş alan oluştu.

iyi eğlenceler.

SilentOne

SilentOne

Üye
bnden sana tavsiye forumda cfw atmak hakkında bir ton konu hatta video bile at cfw yi kurtul yha :D

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
telefonu aldıktan 1 hafta sonra sertifika aldım.

gerçi şuan hackli cfw'mi kullanıyorum ama neolur neolmaz kalsın kenarda :D

ayrıca bu kadar korkunun sebebi nedir anlamıyorum.hack-sertifika diyince herkes gözünü yumuyor :d:

The Best OEZIL

The Best OEZIL

Üye
Sertifika almaz yada hack yapmazsan sadece o uygulamaları uzaktan görursun(sertika hatası) :d

Üst Alt