5800 bozuldu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
emr-erock

emr-erock

Üye
    Konu Sahibi
5800 bozuldu
Arkadaşlar 5800 Larla İlgili olarak en çok Karşılaştığım şey Bu Tuş basmıyor sorunu:bu Bir Sorun Deil arkdaşlar Telefonun Dokn matik ayarları ile ilgili birşey Şimdi Sorunu Düzeltmek İsTi Yorsanız Bni izleyin )>Ayarlar>Telefon>Dokunma girişi>Dknmtk.ekr.kalibrsyn.>'na girdkten sonra eKrenda kutucuklar beliricek okutucukların içine sıra ile tıkladıktan sonra Telefnunuz artıq eski haline GelMiştir.Hayırlı Uğurlu Olsun.:oke:).
--------------- Ekleme ---------------
Teşekkür Botonuna Basında punımız ArTıs arTıq :D

• Beğen
Tepkiler: victoryking, yusufka_, an-nizam ve 3 diğerleri

Lacrymosa

Üye
Başlık ne alaka?

Ayrıca dediğiniz yere girmenizi tavsiye etmem. Çünkü o dairelerin tam ortasına dokunamazsanız bu sefer ekran kayıyor. Boş bir sayfa açıp kalemle çizgi çizerseniz çizginin 1-2 mm yana çizildiğini görürsünüz. Yani o yere kesinlikle girilmemeli. Telefon varsayılan ayarlarında zaten en iyi duruma ayarlıdır.

Necmati

Necmati

Üye
Başlık ne alaka?

Ayrıca dediğiniz yere girmenizi tavsiye etmem. Çünkü o dairelerin tam ortasına dokunamazsanız bu sefer ekran kayıyor. Boş bir sayfa açıp kalemle çizgi çizerseniz çizginin 1-2 mm yana çizildiğini görürsünüz. Yani o yere kesinlikle girilmemeli. Telefon varsayılan ayarlarında zaten en iyi duruma ayarlıdır.
insanları konuya çekmek :ehe

emr-erock

emr-erock

Üye
    Konu Sahibi
Başlık ne alaka?

kardeşim başığın nedeni:Bu başlılk altında ekran kayması nedeni ile 5800 Bozudu konularının açılması.....

kumarbazjoker

kumarbazjoker

Üye
hmmm

JayJayyy

Üye
:off:

Anlhnta

Anlhnta

Üye
kardes sen kimseye bakma cok iyi yere açmışın konuyu yoksa bulamazdım :ehe bnde operada dokunmatik işlemiodu ama sayende yaptm büyük dertten kurtuldum 2 gündür kafayı yicektim :D

ozz16

Üye
arkadaslar 5230 kullanıcısıym ve güncelleştirme yaparken teL kapandı ve bırdaha acılmadı ne yapmam gerekıor cok acıl yardım istiyorum

nostoney

Üye
arkadaslar 5230 kullanıcısıym ve güncelleştirme yaparken teL kapandı ve bırdaha acılmadı ne yapmam gerekıor cok acıl yardım istiyorum
kardeş az önce telefonuma olanları anlatim sana . CFW yüklerken bilgisayarım kapandı . Hiç heycan yapmadım tekrar açtım tekrar aynı şeyleri yaptım gayet bişe olmadan formatı tekrar attı ve tamamladı. yani telefon bi zarar görmedi. iKİNci seferde telfona bidaha format atcam dedim bu seferde cvf yüklerken telfonun ekranı renga renk oldu . ve bunu bi kaç kez teakrarladı telfon resmen uçtu kafayı yedi. Sonra açılmadı telefon tabi kene heycan yok bi daha flaş attım telefona bu sefer orjina yükledim. Sana tavsiyem bataryayı sök 30 sn basılı tutu açma kapama düğmesine ve tekrar flaş at telefona:oke:

emr-erock

emr-erock

Üye
    Konu Sahibi
Hiç bİr Şey olmaz Tekrar yazılım Yükliyiceksin Flash Yöntemiyle...yazılımın yüklenmesi bittikten sonra açılır telefon Merak etme...

--------------- Ekleme ---------------

5230'un en güncel versiyonu hangisi ise bilgisayarına indir,vekur
Flash Yönetemiyle versiyon yüklemek için Bunları İndir
1-JAF 1.98.62
2-OGM JAF PKEY Emulator v5

asnf

Üye
Ah ah birde konusma bilse çok güzel olacak (yazma da dahil)

Oglcn554

Oglcn554

Üye
telefonu aldıktan bi kaç gün sonra sağ alttaki dokunmatik tuşun altına ve sağına dokununca algılamadığını farkettim bende ekranın sağ tarafına bişey oldu sandım. :D demekki telefonla oynarken buraya girmişim ve düzgün basamamışım dairelerin içine :D şimdi dikkatlice yapınca düzeldi :D

emr-erock

emr-erock

Üye
    Konu Sahibi
Biraz Teşekkür BuTonuna Basında Teşekkürümüz ÇoğalSın ArkaDaşlar :D

kartal158

kartal158

Üye
paylaşım için sağol

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...