5800 bedava navigasyon nasıl indirebilirim

Sponsorlu Bağlantılar

slh93yrg

slh93yrg

Üye
    Konu Sahibi
5800 bedava navigasyon nasıl indirebilirim
ya telde bi program var ama 10 günlük deneme süresi var teli daha yeni aldım son versiyonu kurdum ama navigasyon yok siz nası kullanıyonuz bedava navigasyon yardım edermisiniz

Perfect!

Üye
uygulama güncellemelerine gir ordan maps i güncelle zaten yazıyo 3ay bedava diye uygulamalardan yazılım güncelleye gir

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
3 ay degıl sınırsız nagivasyon

Perfect!

Üye
sınırsız ne var bilmiyorum

slh93yrg

slh93yrg

Üye
    Konu Sahibi
uygulama güncellemede ovi üyeliği istiyo oda telefon numarası fln sen üyemisin ona

DeLy_34

Üye
Güzel kardesim yapman gereken telefonun üzerinden girip download tıklaman..Fakat buna ulaşman için ilk önce adobe flas indir ve yükle telefonuna buda aynı site üzerinde mevcut... ;)

slh93yrg

slh93yrg

Üye
    Konu Sahibi
pc ye inmiyomu bu free navigasyon illa konturmu yicek :D bu arada pcye indirmeyi beceremedim

ates

ates

Üye
bedava dediğiniz navigasyonu hatsız tercihtede kullanabiliyormusunuz arkadaşlar....bedava değil sanırım...6710 s navigator olarak geçiyor ve hatsız tercihte navigasyon kullanılabiliyor

cemee61

cemee61

Üye
pc ye inmiyomu bu free navigasyon illa konturmu yicek :D bu arada pcye indirmeyi beceremedim

ovi suiteyi bilgisayarina indir. telefonunu kabloyla bagla. sonra telefonunu ovi suitede yedekle. sonra guncelle. guncellemeler bittikten sonra telefonuna ovi maps 3.03 uygulamasi yuklenir ki bu ucretsiz navigasyon demektir. daha sonra ovi suitede haritalar bolumune gec istedigin haritayi ve sesi indir. yemek tarifi gibi oldu:) afiyet olsun...:D

--------------- Ekleme ---------------

bedava dediğiniz navigasyonu hatsız tercihtede kullanabiliyormusunuz arkadaşlar....bedava değil sanırım...6710 s navigator olarak geçiyor ve hatsız tercihte navigasyon kullanılabiliyor

az once hatsiz tercihte kendi 5230 umda denedim. sorunsuz calisiyor. ancak ilk baglanirken hatsiz oldugunu ve baglanti kuramayacagini soyluyor. buna ok diyip gecersek uydulari buluyor (biraz daha gec bulma ihtimali var (bende 30s surmedi)) ve navigasyon yapiyor

slh93yrg

slh93yrg

Üye
    Konu Sahibi
ovi suiteyi bilgisayarina indir. telefonunu kabloyla bagla. sonra telefonunu ovi suitede yedekle. sonra guncelle. guncellemeler bittikten sonra telefonuna ovi maps 3.03 uygulamasi yuklenir ki bu ucretsiz navigasyon demektir. daha sonra ovi suitede haritalar bolumune gec istedigin haritayi ve sesi indir. yemek tarifi gibi oldu:) afiyet olsun...:D
ben de zaten bu var ama ben gitcem biyeri ayarlayamıyorum kaç km kaldı bilmiyorum gps cekmediği için olabilirmi bu

muratx1x

Üye
saınırsız

--------------- Ekleme ---------------

arkdaşım lütfen dediğimi uygula abuk subuk cavaplara kulak asma ; 5800 la şu linge bağlan (wriles le bağlantı sağlaya bilirsin kontur un gitmesin .) buradan önce yazılımın en son sürümünü 5800 a yükleyeceksin işte yükleken yedek falan al diyor al yedeklerini sonrada sana nevigasyonu yükletecek bu kadar basit ve net çözüm başka birşey yapma kaynak güvenli iş temiz ... :)

ravi79

Üye
teşekkürler

Üst Alt