5800 batarya sorunu çok acil bakın

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

abdullah545454

Üye
    Konu Sahibi
5800 batarya sorunu çok acil bakın
arkadaşlar telefonu dün aldım.2saat şarz olduktan sonra dolu gösteriyodu bnde açtım ve 6saat boyunca wifi ile dolaştım video izledim dosya indirdim müzik dinledim oyun oynadım ve şarz bitti sizce bataryayı öldürdümmü

qpel

Üye
nasıl bataryayı öldürdümmü şarj bittiyse bitti şimdi daha şarj olmuyormu yani ki okadar kullanmada bitmesi de normal gibi

abdullah545454

Üye
    Konu Sahibi
ölme dediğim genelde 2gün felan gidiyo mdiyolardı 6saatte bitti ilk dolduruşta 12saat beklemediğimdenmi oldu acaba?

qpel

Üye
sanmıyorum bence o kadar kullanmada bitmesi normal

abdullah545454

Üye
    Konu Sahibi
günde 1saat wifi 1saat oyunla ne kadar gider sence birde ilk şarz doldururken 2saat doldurdum etkilemezmi o

qpel

Üye
ya ilk şarjda 12 saat dursun diye söylentiler var güya daha iyi olurmuş diye ama ben inanmıyorum buna bende hiç bir fark olmadı 1 saat wifi 1 saat oyunla 2.5 3 gün gider tahminim tabi belli de olmaz yani

abdullah545454

Üye
    Konu Sahibi
inşallah öle olur yarumların için saol

usta1

Üye
teşekkürler üstadım iyi ki varsınız.

Emre-45

Emre-45

Üye
Öyle birşey olmaz kardeş korkma

ali veli 123456

Üye
arkadaşlar benim de bataryam telefon durduğu yerde ısınıyor. arkada açık program falan da yok masaya koyuyorum yarım saat sonra ısınıyor. bataryayı elimle tutamıyorum hemen bitiyor. servise iki kez gitti batarya hatası (5400) yazıyor belgede aynı hatadan 1 kere daha gönderirsem değişir mi telefon. cevaplarsanız sevinirim.

maxirabit

maxirabit

Üye
İyi dayanmış:oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt