bataryada sorun oldugunu düşünüyorum. Haklısın Haklı.swf
Furkan Emekli Üye somurtukk' Alıntı: bataryada sorun oldugunu düşünüyorum. Genişletmek için tıkla ... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
somurtukk' Alıntı: bataryada sorun oldugunu düşünüyorum. Genişletmek için tıkla ... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Furkan Emekli Üye Şimdi çoğunun link kırılmıştır sen hangi programı istiyorsun bakayım belki bulurum ?
somurtukk Üye Furkan Emekli' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... furkan rencıde etme benı
Furkan Emekli' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... furkan rencıde etme benı
Furkan Emekli Üye somurtukk' Alıntı: furkan rencıde etme benı Genişletmek için tıkla ... Yok canım estağfurullah ne haddimize
somurtukk' Alıntı: furkan rencıde etme benı Genişletmek için tıkla ... Yok canım estağfurullah ne haddimize
sadik5734 Üye en iyisi batarya testi yap programı var batarya kötü çıkarsa yeni batarya al orjinallerden kolay gelsin (benim önerim yeni batarya)
en iyisi batarya testi yap programı var batarya kötü çıkarsa yeni batarya al orjinallerden kolay gelsin (benim önerim yeni batarya)