5800 Ana Hafıza Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hasan0338

Üye
    Konu Sahibi
5800 Ana Hafıza Sorunu
Nokia 5800 telefonumda oyun,güncelleme ve bluetooth'dan veri alırken telefon otomatik olarak telefon hafızasına kaydediyor.Ama ben hafıza kartıma kaydetmek istiyorum.Yardım ederseniz sevinirim...

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Aynı sorun bende de var bluetooth ile gelen dosyaları mesaj bölümüne kaydediyor hiç anlamadım bunu çok garip

Febris

Febris

Üye
Mesaj hafizanizi hafiza kartina tasiyin sorun cozulecektir.

• Beğen
Tepkiler: hasan0338
owner26

owner26

Üye
Aynı sorun bende de var bluetooth ile gelen dosyaları mesaj bölümüne kaydediyor hiç anlamadım bunu çok garip

Mesajlara kaydetmiyor aslında.Attachment diye bir klasör var oraya kaydediyor ancak mesajlarda da gözüküyor.Şarkıyı aldıktan sonra mesajı silin ve müzik çalara girip parça listesini güncelleyin şarkının orda gözüktüğünü göreceksiniz.Bu olay 6600dan beri böyle bende pek anlam veremedim başlarda =)

'Patron

'Patron

Üye
Mesajlara kaydetmiyor aslında.Attachment diye bir klasör var oraya kaydediyor ancak mesajlarda da gözüküyor.Şarkıyı aldıktan sonra mesajı silin ve müzik çalara girip parça listesini güncelleyin şarkının orda gözüktüğünü göreceksiniz.Bu olay 6600dan beri böyle bende pek anlam veremedim başlarda =)
6600da ole bişey yoktu. kı zaten 6600 mp3 çalmıyor kaydetmıyordu. fileman ile mesajlardan alıp soundsa atıyordun ancak oyle. 6670 de kaydet vardı basıyosun hemen muzıklere kaydedıyodu.

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye

Benim demek istediğim de o ışte mesajlarda gösteriyor

zatenosman

Üye
6500 slide de direk hafıza kartına alınan dosyalarım klasörüne atıyodu bide s60v5 ondan gelişmiş diyolar madem öyle bluetooth neden böyle neden .nth uzantısını görmüyo neden temelar ondaki gibi .swf uzantısını ekrana koyamıyoruz 6500 da animasyonlu saat vardı bende saniye her ilerledinde suya boya düşüyodu suyun rengi falan değişiyodu nokia yeni telefon geliştirdinde eskisinde olan özellikleri geliştirsin kişileştirsin yok etmesin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt