Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
5800 allah rızası için yardım
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yasin1077
Üye
Konu Sahibi
5800 allah rızası için yardım
5800 C: hafızası doldu kullanıcak yeryok uygulamaları hep hafıza kartına yüklüyorum uygulama yöneticisinde tel hafızasında silcek bişide yok yardım edin son çare format nasıl atılıyo sölermisiniz şimdiden teşekkürler...
symbian.forever
Üye
telefonu kapat.
Sırasıyla yeşil tuş + kırmızı tuş + kamera tuşu ve açma tuşuna basılı tut nokia yazısı gelene kadar bekle. Sonra ülke sorduğu zaman oldu demektir
_RYUK_
Üye
yeşil tuş kırmızı tuş kamera tuşu ve power tuşuna telefon kapalıyken hepsine telefon açılana hepsine kadar basılı tut.
NOT : sim kartını ve hafıza kartını çıkartmayı unutma
ZaZuM
Üye
hafıza kartına yüklesen bile uygulamaları yine de telefon hafızasına birşeyler atıyo o yüzden bi zamandan sonra hard format ister telefon
juristokrat
Üye
format atmadan önce rehberi ayarları vs yi dosya yöneticisinden yedekle kardeşim.sonra arkadaşın dediği gibi yeşil kırmızı kamera ve açma kapama tuşuna birlikte bas taa ki pin sorana kadar.
Ns_Lion
Üye
En iyisi HARD format at dostum sağlam olur.
onelan1
Üye
ilk once hafıza kartına cak formatı sonra tele sonra 1 kez daha hafıza k.na tel yılan gibi olur bu arada ovi mapsı yukleme 10 mb o yiyo exchance yi de yukleme telde hafıza sorunu olmaz
pasa_zade
Üye
kerdeş x-clenear kur teleefonu tara onunla gereksiz bütün belgeleri siler. forum de x-clenear mevcut