5800 aldım iyi mi ettim

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hunter41

hunter41

Üye
denilenlere pek kulak verme eğer sen telefonu beğendiysen sorun yok ben gayet memnunum dikkat etmen gereken nokta telefonu nemli ve sıcak ortamlardan uzak tutman yoksa dokunmatiginde azalma telefonun pixellerinin çizgi çizgi olma gibi sorunlara karşılaşabilirsin

Critical_Error

Critical_Error

Üye
    Konu Sahibi
İnadına 5800 :ehe

TELEPHOoNE

TELEPHOoNE

Üye
bakma sen millete kardeş hiçbir telefonu kullanmadan anlayamassın bana kalırsa çok güzel bir telefon...:sahan2::sahan2::sahan2::sahan2:

nonamex

Üye
bakma sen millete kardeş hiçbir telefonu kullanmadan anlayamassın bana kalırsa çok güzel bir telefon...:sahan2::sahan2::sahan2::sahan2:

Düşük işlemci ve Ramli, Bastırmatik ekranlı, takoz gibi, sürekli takılıp donan, yavaş çalışan , doğru düzgün oyun ve programı olmayan çağ dışı kalmış bir telefon.. Ne güzelmiş be :ehe

JohnLemmon

JohnLemmon

Üye
hayırlı olsun kardeşim ama pek sevinme özellik olarak artık düşük kalıyor ayrıca belli başlı kendine has problemleri var kullanırken ısınıyor,reset atıyor,donuyor,kendi kalemi ekranı çizebiliyor ilk iş bir tane jelatin al :oke: bende de var keşke almasaydım. Hele benim gibi şanssızsan vay haline şarjı bi günde bitiyor aldıgımdan beri garantiye gönderdim teknik parça değiştirildi demişler ama hikaye 2. ye gönderdim eski batarya takmışlar tüketici haklarına şikayet edeceğim :box ''AYRICA HERKES KABUL ETMELİ Kİ EN KÖTÜ SERVİS NOKİA'NIN SERVİSİDİR!!!'' ama neyse inşallah problem yaşamazsın :evet:

tlgcn38

tlgcn38

Üye
alalı 1yıl oldu güle güle kullan eğer bu tarz telefon kullanmayı bilip telefonun ıphone olmasını beklemiyorsan çok memnun kalacaksın.

JohnLemmon

JohnLemmon

Üye
alalı 1yıl oldu güle güle kullan eğer bu tarz telefon kullanmayı bilip telefonun ıphone olmasını beklemiyorsan çok memnun kalacaksın.
iphone olmasını bekleyen yok 500-470 arası harika telefonlar var 3 senelik kalas gibi telefon

mangdaşire

mangdaşire

Üye
nasıl iyi etmişsin anlatamam.eger aldıgın telefonu uzun süreli(2-3 yıl) kullanacaksan direk daha yeniyken sat.çünkü 1 yıl falan olunca sorunlar yavaş yavaş çıkmaya başlıyor.mesela dün gba emulatoru kurdum,kırmızı tuşu oyun tuşu olarak ayarladım(benim kırmızı tuş 0 gibi yepyeniydi,nerdeyse hiç basmamıştım:ehe),bugün tuşu kontrol ettim içeriye kaçmış,yani göçmüş.aynı sorun menü tuşunda da mevcut.tuşları çok kötüdür,bu 1. sorun.2. sorun oyun oynarken ara sıra resetleyebiliyor.3. sorun çok aşırı kasma olabiliyor,arkadaşın 5800 ı aldım tarayıcıyı bi açtım,aman aman,keşke açmasaydım :D dondu kaldı.4.sorun sertifika hataları,eger hack yepmazsan veya sertifika almazsan bu sorun ortaya çıkıyor,yani ya güvenip imeini çinlilere verecen,ya da garanti dışı bırakıp telefonu flashlamak için ugraşacan.5. sorun ekranın çizgi çizgi olması,tuş kilidi yapıp açınca telefon piksel piksel olabiliyor ara sıra.6. sorun ekranın çizilmesi,ben aldıgımdan beri Allahtan jelatin taktırdım jelatinli kullanıyorum.jelatinli olunca en azından ekran yerine jelatin çiziliyor.bazı arkadaşlar jelatinsiz kullanmış ekran gitmiş.yanındaki stylus kalem de ekranı çiziyor.bu arada daha çok sorun yazmama gerek var mı?ben bu telefonun 2 senelik kullanıcısıyım.

• Beğen
Tepkiler: JohnLemmon
Critical_Error

Critical_Error

Üye
    Konu Sahibi
Zaman ayırıpta cevap yazdığınız için teşekkür ederim :bigstar:

fireman87

fireman87

Üye
Su anki görüşlerin değil, 3 hafta sonraki görüşlerin önemli bizim için :ehe Umarım herkes gibi çabuk sıkılmazsın.

• Beğen
Tepkiler: JohnLemmon
JohnLemmon

JohnLemmon

Üye
bende 3 haftayı bulmadı 2. gün ..... :ehe

• Beğen
Tepkiler: fireman87
PureFood

PureFood

Üye
Zaman ayırıpta cevap yazdığınız için teşekkür ederim :bigstar:

Emin ol sıkılıcağın türden telefon olmayacak.
Müzik kalitesi bi kere cezbedecek seni.
Şanslıysan elektronikte 1 numarasın dua et garip garip sorunlar olmasın.
Biraz da adam akıllı uygulamaları yükle, zaten 8 GB kartın var doya doya istediğini yap.
3 Hafta sonra da daha da memnun kalırsın diye düşünüyorum. En azından o paraya alınacak az telefonlardan biri. Ya da C5-03 tercih edebilirdin onun da tasarımı güzel ama hayırlı olsun ne diyelim. :)

Masha

Masha

Üye
Hayırlı olsun ama kötüleyen beğenmeyen çok telefonu ben olsaydım almazdım şu pyasada :)

Ocean258

Ocean258

Üye
yazık olmus kardes.. kotu etmıssın valla.. ınsallah bı sıkıntı cıkartmaz seversın telefonu yınede.. gule gule kullan :)

kenankenan8484

Üye
süper ötesi süper bi cihaz bana göre fazlasında gözüm yok

:oke:

Bladerock27

Bladerock27

Üye
Bence zamanın gerisinde kalan bir telefon ve gerçekten çok kalın.Eğer telefonundan soğuduysan yada iade etmek istiyorsan, hala ilk günkü gibiyse telefonun; telefonu aldığın günkü haline getir, yani fabrika ayarlarına döndür, bataryayı çıkart-tak açılışta saat ve tarih sorsun telefon resmen ilk günkü görünümünü kazansın..Sonra telefonu aldığın mağazaya git.İşte aldığım kişi beğenmedi felan de sim kart takılmadı de..Yaratıcılığını kullan ama kesinlikle telefonda sorun var deme, sim kart taktım deme iade almazlar.Dediğim gibi yaparsan şansın varsa telefonu iade eder, çek alırsın.Ben aynı yöntemle telefonumu iade ettim ama ekran filmi bile duruyordu.Üstelik prestijli bir mağazaydı da.Herneyse telefondan soğuduysan dediğimi yapabilirsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt