Burak
Üye
5800 kullanıcıları 2 kere sevinir. Bir telefonu aldıklarında, 2 satıp kurtulduklarında![]()
süper tespit

5800 kullanıcıları 2 kere sevinir. Bir telefonu aldıklarında, 2 satıp kurtulduklarında![]()

bakma sen millete kardeş hiçbir telefonu kullanmadan anlayamassın bana kalırsa çok güzel bir telefon...![]()

bende de var keşke almasaydım. Hele benim gibi şanssızsan vay haline şarjı bi günde bitiyor aldıgımdan beri garantiye gönderdim teknik parça değiştirildi demişler ama hikaye 2. ye gönderdim eski batarya takmışlar tüketici haklarına şikayet edeceğim
''AYRICA HERKES KABUL ETMELİ Kİ EN KÖTÜ SERVİS NOKİA'NIN SERVİSİDİR!!!'' ama neyse inşallah problem yaşamazsın 
HEM DE NASIL İYİ ETTİN. aNLATAMAM. O DERECE![]()
iphone olmasını bekleyen yok 500-470 arası harika telefonlar var 3 senelik kalas gibi telefonalalı 1yıl oldu güle güle kullan eğer bu tarz telefon kullanmayı bilip telefonun ıphone olmasını beklemiyorsan çok memnun kalacaksın.
Çok kötü ettin![]()
Aynen hacı ne yaptın sendirek söylenir mi? alıştıra alıştıra söyle.![]()

),bugün tuşu kontrol ettim içeriye kaçmış,yani göçmüş.aynı sorun menü tuşunda da mevcut.tuşları çok kötüdür,bu 1. sorun.2. sorun oyun oynarken ara sıra resetleyebiliyor.3. sorun çok aşırı kasma olabiliyor,arkadaşın 5800 ı aldım tarayıcıyı bi açtım,aman aman,keşke açmasaydım
dondu kaldı.4.sorun sertifika hataları,eger hack yepmazsan veya sertifika almazsan bu sorun ortaya çıkıyor,yani ya güvenip imeini çinlilere verecen,ya da garanti dışı bırakıp telefonu flashlamak için ugraşacan.5. sorun ekranın çizgi çizgi olması,tuş kilidi yapıp açınca telefon piksel piksel olabiliyor ara sıra.6. sorun ekranın çizilmesi,ben aldıgımdan beri Allahtan jelatin taktırdım jelatinli kullanıyorum.jelatinli olunca en azından ekran yerine jelatin çiziliyor.bazı arkadaşlar jelatinsiz kullanmış ekran gitmiş.yanındaki stylus kalem de ekranı çiziyor.bu arada daha çok sorun yazmama gerek var mı?ben bu telefonun 2 senelik kullanıcısıyım.Zaman ayırıpta cevap yazdığınız için teşekkür ederim![]()